Cum Pot Sa Stiu Citi Hp Are Motorul Meu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Pot Sa Stiu Citi Hp Are Motorul Meu

va rog sa ma ajutati sa pot determina putere motorului de pe masina mea . eu am cumparat masina in noiembrie 2006 , in acte <factura> scrie k9k-k7 .
    in talon 48 kw. nu stiu este euro 3.sau euro 4 50kw.

inmulteste kw cu 1.36

Comment

65 de cai, euro4 probabil.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

din cite am citit noul motor de 70 cai a fost lansat in 2006 si nu stiu daca il am pe masina sau nu

k9k-k7 este de 65 sau 70

ma poate ajuta seria de fabricatie ? cum?
        Last edited by vioreladrian; 21 May 2009, 16:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

poti pune masina pe dyno.
          Fuarte Nervos !!!

Comment

A nu se confunda puterea motorului cu puterea masinii, puterea la roata. Din cate stiu eu pe talon e trecuta puterea la volanta. Singura 99% precisa metoda sa aflii puterea masinii este un stand dinamometric. Mai poti face asta cu ajutorul unui g-tech sau a unui Iphone3g cu soft de g-tech pe el, dar nu sunt asa precise.
            sigpic

Comment

daca in talon sunt trecuti 48kw, motorul e de 65 de cai. 70 de cai ar trebui sa aiba 51-52kw in talon. si intercooler in bara fata
              hai, mai scrieti vreo 3 pagini...
              Last edited by Seba; 21 May 2009, 16:22.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by Seba View Post
                65 de cai, euro4 probabil.
                Poate dci 65 cu euro 3, caci euro 4 il gasim la 70 cp (cu intercoolerul suplimentar, de care spuneai anterior), nu Seba?
                Last edited by 77sky; 21 May 2009, 17:36. Reason: Mama lui de Intercoooooler, acum il vazui in postul anterior =))
                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

k9k-k790 acesta este marcat pe motor

dupa cum va spuneam nu sunt sigur ce tip de motor am <adica putere si ce fel de euro>
                  daca stiti mai multe astept raspunsuri pertinente
                  Last edited by vioreladrian; 21 May 2009, 19:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Cum bine au spus colegii mai sus, daca ai intercooler ai modelul euro4 70 cai, daca nu ai intercooler, atunci ai modelul euro3 65 cai.

Comment

Pt ViorelAdrian,salutari din vestul tarii.Motorul k9k-k7 48kw din anul 2005 si 2006 este Euro3 si are 65 cai frumosi.Stiu sigur pt ca acelasi tip de motor si din acelas an il am si eu.Dar daca te incurca cei 65 cp,mai bagai 20,adica fa-i o remapare.Numai bine.

Comment

eu zic ca tot nu a inteles dupa atatea argumente. vorba lui seba, mai scriem pana ajungem, poate intrecem "Ce ulei folositi?"
                        sigpic

Comment

aici in ro sunt cp , daca vrei te ia darkside in state ca acolo aia au hp noi avem cp

sigpic

Comment

in franta cv, in germania ps...nu-i asa, sonykel, pufuletz?
                            cred ca acum chiar e lamurita dilema, eu zic sa inchidem. cine are obiectii, sa-mi dea pm.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google