DE BELEA 65 cp
Am Vazut In Buzau Un Logan An Fab-2006 Disel,cred Ca Are Motor De 65 Cp,dar Are Un Zvic De Moare Lumea.
A Facut Liniuta Cu Cielo,citron C3,logan 1.4 Si 1.6 Su Nu Iau Sta In Cale....
Curios Tare Ce Demaraj Are!!!??
Aveti Idee Ce Ia Putu Face???Daca Il Vezi Este Rosu Si Umbla Cu El Neingrijit Si Nespalat...Ce Ia Putut Face??
Am Vazut In Buzau Un Logan An Fab-2006 Disel,cred Ca Are Motor De 65 Cp,dar Are Un Zvic De Moare Lumea.
A Facut Liniuta Cu Cielo,citron C3,logan 1.4 Si 1.6 Su Nu Iau Sta In Cale....
Curios Tare Ce Demaraj Are!!!??
Aveti Idee Ce Ia Putu Face???Daca Il Vezi Este Rosu Si Umbla Cu El Neingrijit Si Nespalat...Ce Ia Putut Face??

ungerea pompei de injectie se face cu motorina (cu un debit mult mai mare de motorina decat cel care intra pe admisie) iar injectoarele au si ele furtun de retur care se intoarce in pompa ; sorbul din rezervor are 2 conducte tur/retur filtru de motorina are 4 conducte . si turul si returul trec prin filtrul de motorina in teorie nu are voie pilitura sa ajunga in rezervor dar din proprie experienta a ajuns si dupa 20 injectoare schimbate pe garantie s-au hotarat si mi-au schimbat si pompa tot pe garantie iar acum recent au schimbat tot ansamblul combustibil (rezervor sorb conducte filtru motorina) tot pe garantie
.
Comment