Intarziere acceleratie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Deci, sa iti zic cum se manifesta la mine. Intra-ntaia, la turatie mica,1000-1500 rot/min, bagat picioru in pedala,e un delay destul de mare, pana masina urca in ture, da si cand urca, nu se mai opreste Specific, cand apas brusc pe acceleratie, si mult....daca accelerez normal, nu are probleme.....ar tb sa o iau ca fiind o problema? Ca deja m-am sictirit la cate probleme am avut, oricum, acum am revizia, in aprilie, de un an de zile.
    Last edited by blanarucristi; 14 March 2008, 23:46.
    Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Eu nu am aceasta problema ,chiar am incercato

Comment

Eu am observat un usor "delay" dar numai la motoru rece, adica pana se fac 2 liniutze, apoi nu se mai intampla asta. si delayul apare daca bag piciorul in ea la maxim, altfel nu. pe de alta parte, pana se incalzeste motorul si daca iau piciorul de pe ambreiaj mai brusc se simte mai tare efectul ala de frana de motor "in suturi"
        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Yeap, cam la fel si mie Asa ca nu sunt singurul, si eu nu cred ca e o problema reala. Si la faza cu ambreiajul, e normal, ca atunci se elibereaza calutii din motor, la cuplare brusca, si ne dau pe spate, nu-i asa?
          Last edited by Seba; 17 March 2008, 18:47.
          Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Nu,pai d-aia l-am si pus in ghilimele, pentru ca ma astept ca, pe masura ce motorul se incalzeste, sa se comporte mai bine, deci n-o consider o problema. nu stiu ce-i la diesel-are ca n-am condus inca asa ceva
            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Cand e motorul rece se explica delay-ul, de altfel nici nu e recomandat sa se tureze peste 2000-2500 rpm pana se ajunge la turatia optima.
              Daca delay-ul apare cu motorul cald, e o problema reala.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Vrei sa imi spui ca si daca sarmana masina e in 1500 rot/min, si bagi piciorul in ea si nu raspune imediat, e stricat ceva? Mie mi se pare normal ca la turatia asta, sa fie un pic subturata, si sa nu accelereze cum trebuie. Din cate tin minte, la carburatie daca te jucai cu asa ceva, iti cam inecai masina.....principiul e cam acelasi. Asa ca nu cred sa fie probleme reale
                Last edited by Seba; 17 March 2008, 18:47.
                Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Toate dci-urile nu au cablu la acceleratie. Nu doar de la laureate in sus.
                  Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
                  http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

Originally posted by blanarucristi View Post
                    Vrei sa imi spui ca si daca sarmana masina e in 1500 rot/min, si bagi piciorul in ea si nu raspune imediat, e stricat ceva? Mie mi se pare normal ca la turatia asta, sa fie un pic subturata, si sa nu accelereze cum trebuie.
                    Daca e asa si te uiti la turometru si sta pe loc cand accelerezi e o problema.
                    Tu nu te iei dupa cum simti ca accelereaza ci dupa turometru, care la orice turatie ar avea, cand accelerezi, trebuie sa se miste, mai putin sau mai mult.

Originally posted by ovimiha View Post
                    Toate dci-urile nu au cablu la acceleratie. Nu doar de la laureate in sus.
                    A zis cineva asta? Ca eu n-am vazut...

Comment

Cristi blanaru, acea "intarziere" o simti de la ralanti la talpa brusca pana pe la 1500-2000rpm, de unde intra motorul in "grafic", e normal, mai ales cu motorul rece. de inecat nu-l ineci, stai linistit. ideea e alta. la turatie mica, daca se apasa brusc gazul, avansul scanteii e aproximativ 0, ca sa nu apara detonatii. ecu injectie controleaza acest avans functie de turatia motorului si pozitia clapetei de accel (apropo, si la benzinare e tot acceleratie electronica, sa nu se mai laude dci-isti, difera modul e actionare al acelei rezistente, ei o au in pedala, noi tragem de un cablu, dar tot aia e).
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

andrei: cu una sau 2 pag inainte a zic cineva ca daor laureate nu au cablu.

Comment

Eu nu vad nici un post, ar fi bine sa-mi dai si mie linkul, ca poate sunt eu chior...

Comment

Am citit aci dar se pare ca a disparut acel post sau a fost modificat.
                            Scuze, am recitit topicul si nu am mai dat de asa ceva, poate am citit altundeva.

Comment

Nu e nici o problema.
                              Cred ca ai citi pe alt thread, nicidecum aici. Si n-a fost sters nici un post de aici, m-am uitat.

Comment

Cred ca am intors pe toate partile forumul pt ca intradevar imi palce sa stiu cam tot ce se paote despre masina pe care o detin. Probabil asta e motivul pt care mi-o ramas in memorie ceva de pe alte pagini.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google