Toate sunt asa. Treaba asta se intalneste si la alte marci mai cu pretentii.
Intarziere acceleratie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Pai toate Loganurile dCi au acceleratie elctronica si numai ea prezinta acest delay. La masinile fara acceleratie electronica nu se intampla asta.
Comment
-
acelasi lucru am patit si cand am condus meganeul lu vecinumiu,modelul mai vechi,apesi acceleratia...sta putin..si dupa aceea incepe sa accelereze gradual...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
fosta ta pisicuta era un BMW, deci nu se pune
golanu e masina de familie, BMW e masina :d
m-am dat cu foarte multe masini printre care smart 4 four, jaguar, unele alfa romeo, fiat si toate aveau acel delay. mai putin anumite alfa romeo, bmw, mercedes. chestie enervanta si pentru mine, un benzinar reactioneaza instant la pedala ... e si chestie de obisnuinta pina la urmaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Inainte sa ia taicamiu loganu dci a doar opel astra benzinar si obisnuit fiind pe ala, adica sa reactioneze cand ai apasat pedala, ia murit motoru la logan cand a vrut sa iasa mai cu sprint din parcarea de la dealer ca nu a reactionat chiar imediat pedala si eu am inceput sa fac misto de el ca sa imi dau seama dupa ce lam condus si eu ca trebe sa prinzi un pic smenu cu acceleratia. Daca nu esti obisnuit cu dci tie mai peste picior sa zic asa cand il conduci prima data1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
Comment
-
Si eu am patit faza asta mai ales cu masina socrului meu mai la inceput, murea motorul ca nu rasapundea cum trebe, dar cum zice si cristi e chestie de obisnuinta, acum nu mai am asa probleme, si faza se petrece daca accelerezi puternic, daca accelerezi usor din cate am vazut eu n-are nimik. Daca vrei sa pleci mai puternic nu-i dai blana si doar o treime de pedala si dupa ce cupleaza ambreajul mai acelerezi, oricum la cuplu ce il are masina pleci de pe loc chiar si fara acceleratie (plecare ffff lejera) dar daca pleci cu accelereatie si dai si blana pierzi aderentza fff iute. (dupa remapare pierzi aderenta si in a 2-a)Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Dupa remapare s-ar putea ca delay-ul ala sa dispara, daca era din UCE si nu de la acceleratia electronica.
Comment
-
Remaparea o am de o sapt, de multa vreme nu am amai simtit acea intarziere.
Oricum acum daca stau bine sa ma gandesc pot pleca mult mai iute, tre sa testez sa vad daca mai e sau nu intarziere.
Oricum e cuplu mai mare si nu prea imi dau seama daca accelereaza sau nu pt ca pleaca de pe loc si fara acceleratie sau doar fff putin.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
Comment
-
Depinde cum e treaba cu turbina...LAG-ul asta e la mai multe motoare si marci...mai ales la diesel!Sunt insa si motoare care "rupe asfaltul" imediat cum te dai la ea....am impresia ca astea au turbina cu geometrie variabila, insa nu neaparat doar astea fug asa!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Acum depinde si de la ce turatie vrei sapleci de pe loc. clar intervine lag-ul daca nu e turata o leaca la plecare, si daca dai blana imediat dupa ce a cuplat abreajul clar ca iti da in nas.
Da se invatza, tin ambreajul pana am turatie si simt ca are fortza.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
Comment
-
Originally posted by andrei View PostPai toate Loganurile dCi au acceleratie elctronica si numai ea prezinta acest delay. La masinile fara acceleratie electronica nu se intampla asta.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Eu cand am fost sa iau loganul, mi-au spus din start ca la diesel exista un delay de 1 secunda din momentul in care apesi acceleratia si momentul in care masina va accelera efectiv, ca sa nu ma intorc sa-i intreb daca are ceva. Tot ei mi-au mai spus ca bazaitul ce se aude sub capota provine de la servodirectie.
Comment
-
Originally posted by blanarucristi View PostAsta zici tu Andrei, dar eu am 1.6 si am si eu aceasta problema, pe care nu am considerat-o problema pana acuma....
La motoarele pe benzina nu are voie sa aiba delay, daca e asa, ai niste parametrii incorecti prin UCE sau probleme la motorasul pas cu pas.
Comment
Comment