Intarziere acceleratie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si mie mi se mai intampla cateodata sa cred ca am vazut ceva pe un thread si sa fie pe altul. Asta e, mai greseste omul.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by bogdankirk View Post
      pai masina are 45000 de km
      Si nu vorbesc de acel turbo lag, bine cunoscut
      E vorba de faptul ca apas acceleratia , pt 1 sec nu se intampla nimic apoi , gradual accelereeaza ...
      acceleratia la loganu diesel este total electrica si are o mica portiune de "gol" nu se accelereaza deloc. Poti sa incerci cand stai pe loc sa apesi usor usor acc sa vezi ca are app 1 cm unde se misca in gol.

aa da si asa se accelereaza in general dieselurile mai greu. fiind nevoie de compresie, ci nu de scanteie.
      Last edited by noyz; 27 November 2008, 21:08.
      turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Nu e asta cauza, ca diesel-urile se tureaza mai tarziu, ci faptul ca acceleratia electronica are un lag, lucru care s-a rediscutat pe threadul asta.

Comment

Pedala de acceleratie de la Logan Diesel este electronica si asa este conceputa. La fiecare apasare de pedala, informatia ajunge mai intii in calculatorul de injectie si dupa aceea mai departe. E ceva normal.

Comment

Asta am zis si noi, ca semnalul pana ajunge sa se concretizeze, trece din potentimetrul de la pedala prin UCE injectie si exista un lag de la apasare pana la a accelera masina.

Comment

Io zic ca e si golul acela.. Incercati...
              @andrei .. am confirmat ceea ce ziceati voi. Uite ia si exemplu injectie / carburator.. la carburatie masina se tureaza aproape instant. injectie benzina .. mai greu..
              si orice ar fi nu cred ca ai putea sa faci sa sara prea repede in ture dieselu decat usor usor dupa cum ziceam e nevoie de o anumita compresie.
              Last edited by noyz; 27 November 2008, 23:01.
              turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google