ash vrea sa mi curat injectoarele, ce metoda imi recomandati?
solutie de curatat injectoarele
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sunete dubioase logan diesel
sal
am un logan diesel,si de ceva timp in momentul in care reduc din acceleratie se aude un sunte dubios ( zornait ) in partea din spate a masinii.
trebuie sa mentionez ca,daca schimb treptele de viteza peste 2000 de ture acest sunet dispare,adica condus sport
ce ar putea fi ?
msNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
bobbyred, esti offtopic, aici se discuta despre solutie de curatat injectoarele
toba, atinge toba pe undeva in spate.
daca nu e toba, e ceva destrins peacolo si intra in rezonanta la anumite turatiiLast edited by crististreulea; 8 December 2007, 20:40.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by crististreuleatoba, atinge toba pe undeva in spate.
daca nu e toba, e ceva destrins peacolo si intra in rezonanta la anumite turatii
multumesc pentru observatie, mi-a scapat din vedere ca era si am fost offtopicLast edited by crististreulea; 8 December 2007, 20:40.
Comment
-
Pana la 100 000 km nu ar trebui sa avem treaba cu injectoarele. Am vb cu un taximetrist care avea 300 000 km si a zis ca nu s-a atins de ele, si mi-a mai zis ca din cand in cand mai baga benzina aditivata (omv 100).sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by vitriolPana la 100 000 km nu ar trebui sa avem treaba cu injectoarele. Am vb cu un taximetrist care avea 300 000 km si a zis ca nu s-a atins de ele, si mi-a mai zis ca din cand in cand mai baga benzina aditivata (omv 100).
nu vreau sa fac antireclama la OMV (pana acum o saptamana bagam motorina numai de la ei, alpin diesel) dar am aflat de la un inginer sef de service dacia ca motorina si benzina de la omv sunb cei mai prosti combustibili, de oriunde, numai de la omv nu; mai mult de atat, acum cateva zile eram la omv gara de nord asteptam la rand sa alimentez si de-odata am vazut doi angajati de acolo cu un fel de canistra turnau intr-unul din rezervoarele pricipale.....deci ce incredere sa mai avem....
Comment
-
probabil din cand in cand e bine de bagat si motorina aditivata pentru a curata injectoarele daca chiar face chestia asta! ca sa nu mergeti tot timpu cu motorina aditivata si sa consume mult! eu stiu unu din cinci sau unu din zece plinuri sau cat puneti sa fie cu motorina aditivata. daca am zis ceva incorect rog cei care stiu mai bine sa ma corecteze, eu doar mi-am spus parerea!Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
Originally posted by yoz13probabil din cand in cand e bine de bagat si motorina aditivata pentru a curata injectoarele daca chiar face chestia asta! ca sa nu mergeti tot timpu cu motorina aditivata si sa consume mult! eu stiu unu din cinci sau unu din zece plinuri sau cat puneti sa fie cu motorina aditivata. daca am zis ceva incorect rog cei care stiu mai bine sa ma corecteze, eu doar mi-am spus parerea!
Comment
Comment