solutie de curatat injectoarele

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• solutie de curatat injectoarele

ash vrea sa mi curat injectoarele, ce metoda imi recomandati?

Cea mai buna solutie este sa le duci la un service care face asta. Nu recomand produsele de curatat injectoare bla etc...
    BMW 320i e36
    1.5dci 65cp (de la munca)

Comment

era un caz pe alt forum , si sa ajuns la concluzia ca mai bine incearcam intai aditivi si dabia la sfarsit recurgem la metodele de curatare efectiva cu demontarea dupa masina... si ultrasunete sau ce metode mai sunt prin serviceuri

sigpic

Comment

sunete dubioase logan diesel

sal
        am un logan diesel,si de ceva timp in momentul in care reduc din acceleratie se aude un sunte dubios ( zornait ) in partea din spate a masinii.
        trebuie sa mentionez ca,daca schimb treptele de viteza peste 2000 de ture acest sunet dispare,adica condus sport
        ce ar putea fi ?
        ms
        Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

bobbyred, esti offtopic, aici se discuta despre solutie de curatat injectoarele
          toba, atinge toba pe undeva in spate.
          daca nu e toba, e ceva destrins peacolo si intra in rezonanta la anumite turatii
          Last edited by crististreulea; 8 December 2007, 20:40.
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by crististreulea
            toba, atinge toba pe undeva in spate.
            daca nu e toba, e ceva destrins peacolo si intra in rezonanta la anumite turatii
            de acord cu ce e scris mai sus

multumesc pentru observatie, mi-a scapat din vedere ca era si am fost offtopic
            Last edited by crististreulea; 8 December 2007, 20:40.
            http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

credeti ca motorina sau benzina aiditivata... ajuta injectoarele.. sau e doar reclama si atat?
              sigpic

Comment

Am inteles ca cea de la Rompretrol e chiar aditivata si ajuta la curatarea injectoarelor . Sincer si benzina si motorina folosesc numai de la OMV
                BMW 320i e36
                1.5dci 65cp (de la munca)

Comment

Pana la 100 000 km nu ar trebui sa avem treaba cu injectoarele. Am vb cu un taximetrist care avea 300 000 km si a zis ca nu s-a atins de ele, si mi-a mai zis ca din cand in cand mai baga benzina aditivata (omv 100).
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by vitriol
                    Pana la 100 000 km nu ar trebui sa avem treaba cu injectoarele. Am vb cu un taximetrist care avea 300 000 km si a zis ca nu s-a atins de ele, si mi-a mai zis ca din cand in cand mai baga benzina aditivata (omv 100).

nu vreau sa fac antireclama la OMV (pana acum o saptamana bagam motorina numai de la ei, alpin diesel) dar am aflat de la un inginer sef de service dacia ca motorina si benzina de la omv sunb cei mai prosti combustibili, de oriunde, numai de la omv nu; mai mult de atat, acum cateva zile eram la omv gara de nord asteptam la rand sa alimentez si de-odata am vazut doi angajati de acolo cu un fel de canistra turnau intr-unul din rezervoarele pricipale.....deci ce incredere sa mai avem....

Comment

ma bucur sa aud ca este adevat cea ce se spune despre motorina aditivata... insa singura problema ar fi consumu mare...la mine duce cam la 9 litri .. si e vb de motorina
                      sigpic

Comment

unic tu bagi de la rompetrol parca.din cauza aditivilor iti creste si consumul.cat despre solutii nu stiu ce sa zic,parerile sunt impartite,eu o sa incerc metabond sa vedem ce zice apoi
                        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

probabil din cand in cand e bine de bagat si motorina aditivata pentru a curata injectoarele daca chiar face chestia asta! ca sa nu mergeti tot timpu cu motorina aditivata si sa consume mult! eu stiu unu din cinci sau unu din zece plinuri sau cat puneti sa fie cu motorina aditivata. daca am zis ceva incorect rog cei care stiu mai bine sa ma corecteze, eu doar mi-am spus parerea!
                          Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

Originally posted by yoz13
                            probabil din cand in cand e bine de bagat si motorina aditivata pentru a curata injectoarele daca chiar face chestia asta! ca sa nu mergeti tot timpu cu motorina aditivata si sa consume mult! eu stiu unu din cinci sau unu din zece plinuri sau cat puneti sa fie cu motorina aditivata. daca am zis ceva incorect rog cei care stiu mai bine sa ma corecteze, eu doar mi-am spus parerea!
                            DUPA CE AM CITIT TOT CE ATI SCRIS SUNT MAI CONFUZ CA LA INCEPUT (SI PANA LA URMA .................)

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

Eu bag numai Euro4 Efix Rompetrol. Consum mediu 4.4 in afara la 110 si 5.4in oras. In rest "no problem" din cauza motorinei.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google