solutie de curatat injectoarele

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by toma robert View Post
    cum urat injector 1,5 diesel?

sc,curat..
    cu decarburol al scoti din locasul lui dar la loc al bagi dupa ce ai pus garnituri noi ca cele vechi sunt prajite deja si iti garantez ca dai de alte belele,legi 2 fire la baterie plus minus si pui pe contactul injectorului dupa ce torni decarburol in el,varful al cureti cu o bucata de lemn de brad daca are calamina,ca bradul e moale si nu al decalibreaza,dar mare atentie la gaurica injectorului daca ai apucat sa o astupi cu calamina adio arme,acolo e bine sa bagi o sarma calibrata,cine stie ce zic imi va da dreptate si in stilul asta cureti injectorul
    dar sfatul meu e sa nu iti bagi gherutele daca nu ai ani de experienta,ca te va cost mai mult inlocuirea injectoarelor si recalibrarea lor pe banc special,decat daca te-ai duce la un service care are banc de calibrare pompe injectie si injectoare si ti le vor curata ei,asa ai si garantie si nici nu risti alte belele
    sigpic
    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Eu am ajuns la 140000, nu am pus aditivi (in afara de perioadele foarte reci, antiinghet) si am alimentat de la petrom cu top euro disel. Nush ce sa zic de aditivi, daca ar prelungii viata pompei a injectoarelor si ar amana, aparitia piliturii parca mas incumeta si eu. Mai nou, am auzit pe cineva, ca ar pune ulei in motorina ca sa intretina pompa Ati mai auzit asa ceva?

Comment

Am fost cu masina la revizia de 30 000 la Auto Nesti si am intrat in vorba cu un maistru mai in varsta.El mi a zis ca daca tin la pompa si injectoare sa pun cca 100 de grame de ulei la un plin de motorina.Daca el mi a recomandat asa ceva inclin sa cred ca motorina noastra este f uscata.

Comment

si eu daca iti zic sa bagi 100 g de vodka bagi?
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Kel ai dci ??Sau esti in vanatoare de posturi ?

Comment

Motorina

Eu am bagat numai de la OMV din octombrie 2005, am 100 000 de km si nu am avut probleme deloc din cauza motorinei.E mai buna alpin sau euro3?

Comment

Esti norocos. Putini sunt cei care au ajuns la 100000km cu loganul diesel fara sa aiba probleme la injectie. Oricum loganul diesel e o loterie la care ai sanse de 90% sa pierzi.

Comment

valeu, ce statistica. sunt curios de unde ai luat cifra aia
                  sigpic

Comment

De la Cartoon Network, probabil.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Loganul meu face taxi, in Buc. La compania unde lucrez sunt cam 1000 de masini si cam 400 dci-uri si nush. daca 30 poate 40 au avut probleme cu injectoarele. Eu am 150k dar am colegi care au mult mai multi km si inca nu au umblat la injectoare. Sa-veti drum bun.

Comment

si ti se pare putin? inseamna ca in proportie de 10% loganurile diesel au avut probleme . E un procent mult pre mare. Sa le fie rusine celor de la dacia ca continua sa echipeze motoarele diesel cu injectie delphi. poate astea euro 4 sunt ceva mai fiabile desi am auzitm ulti cu probleme si astea dar alea euro 3 sunt jalnice. Oricum la toate laganurile diesel le vine randul la probleme legate de injectie mai devreme sau mai tarziu.

Comment

am avut si eu o problema la un injector ... masina nu mai tragea ... nasol. Am cumparat din peco o solutie de curatat injectoarele Dura Lube. Am amestecat un flacon de Dura Lube la un plin de benzina. Dupa ce am bagat solutia am ''tras'' putin de masina. Acum merge bine, sunt multumit de alegerea facuta. Mentionez ca dupa ce am introdus solutia cam dupa 15 km masina a dat 2 rateuri si scotea mult fum asta timp de 2 min. Acum merge ca noua.
                          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

bai nene cu ce interes am citit si cand colo ce sa vezi omu nostru are logan pe benzina ,poate nu sa observat ca aici se discuta despre loganurile pe motorina.

Comment

scuze de offtopic ... nu am observat ca era special pt dci. Oricum pe solutia de curatat injectoare de la dura lube scria ca merge si pentru masinile Diesel nu numai la benzina. Merci de incelegere.
                              Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

nu am observat ca era special pt dci Esti la sectiune motorizari diesel tataie!
                                I HAVE A !sigpic
                                fara linkuri externe in semnatura

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google