solutie de curatat injectoarele

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

X@by nu are rost sa intram in polemici sau alte discutii. Daca nu crezi ca nu am observat ca sunt pe sectiunea dedicata loganurilor diesel este strict problema ta. Eu mi-am cerut scuze mai sus si cu asta basta. Nu vreau sa stric threadul cu certuri asa ca discutia asta se incheie aici. Si inca ceva daca mi-a mers mie la benzinar de ce nu ar merge si la diesel(pe ambalaj se specifica mare GAS or DIESEL) si in plus de asta presiunea pe injectoare la diesel e mai mare deci parerea mea este ca ar trebui sa se curete mai usor. Merci de intelegere!
    Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Originally posted by X@by View Post
      nu am observat ca era special pt dci Esti la sectiune motorizari diesel tataie!
      Uşurel prietene(tataie) să nu-ţi puşte injectoarele!!! Citeşte cu atenţie şi după aceea postează. La experienţa pe care bănuiesc că o ai ar fi bine să fii mai domol!!! Scuze off topic!!!

Comment

Daniel 67: eu nu vreau sa ma cert da nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala. Eu vorbeam cu reduc. Ah si inca ceva BINE CA AI TU EXPERIENTA!! Bravo tie.

Reduc: eu nu ma cert cu tine si scuze daca te-am jignit. Nu era intentia mea, numai i-mi era greu sa cred ca nu ai observat, dar daca tu zici eu te cred.
        SCUZE de OFF!
        I HAVE A !sigpic
        fara linkuri externe in semnatura

Comment

Ar fi cazul sa ne mai si respectam, tataie....sau scuze au acceasi varsta cu tine...dar la cum merg treburile din ziua de azi, nu ma mira acest fapt ''tataie''
          '' hai lasa-ti prostiile si treceti la treaba "
          sigpic
          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

In primul rand eu nu va inteleg de ce va bagati si voi in seama. Eu vorbeam cu reduc si nu cu voi. In al doilea rand pe mine nu ma intereseaza varsta pe care o aveti. Puteti avea si 100 de ani eu respect lumea care ma respecta si pe mine, asa ca lasati comentariile de genul: "La experienţa pe care bănuiesc că o ai ". De unde stiti voi cat si ce fel de experienta am eu??? Lasati fiecare cu experienta lui. Cu asta am terminat OFFTOPIC-ul!!!!
            Pentru cei care vor informatii despre aditivul spus de reduc :

DURA LUBE– Curăţător pentru sistemul de injecţii (benzină şi motorină) şi lubrifiant pentru partea superioară a cilindrilor

Curăţă întregul sistem de alimentare şi pereţii greu accesibili din partea superioară a cilindrilor. Scade consumul de combustibil. Curăţă injectoarele, readuce consumul şi puterea motorului la parametri normali, reduce ezitările, zgomotele şi auto-aprinderea. Curăţă şi lubrifiază carburatoarele, injectoarele şi scaunele de supapă. Creşte accelerarea. Curăţă supapele. Se simte ca o revigorare a motorului. Reduce depunerile de carbon cauzate de: pre-aprindere, pierderea puterii, uzura supapelor, deteriorarea garniturilor. Îndepărtează reziduurile şi răşinile de pe tija de supapă. Produsul nu este dăunător mediului.

Acest aditiv de combustibil este în conformitate cu solicitările privind conţinutul scăzut de sulf pentru utilizare la vehicule cu motor Diesel şi alte tipuri de motoare.
            Mod de întrebuinţare:

Adăugaţi întregul conţinut al flaconului în rezervorul de combustibil. Tratează un rezervor de până la 94.6 litri.
            Last edited by darksid3; 5 November 2009, 12:49.
            I HAVE A !sigpic

Comment

Pai, m-ai dat pe spate, aici nu era vb de ani, nici de experienta ci doar de exprimare, dar daca te enervezi si sari pe noi s-ar putea sa ma sperii si sa parasesc forumul...usurel, ca e mai bine, tinere....zic io
              Poate ne cunoastem odata si odata si ai sa vezi cum iti schimbi impresiile despre noi, sorry...asculta la tataie
              Deci ai inteles, ma bucur ptr tine ....Voba dulce, mult aduce''
              Last edited by kenjiro_sanga; 5 November 2009, 13:30.
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Astept sa cumperi tu acel duralube minune care zici,sa-l folosesti si sa-mi spui daca intra-devar chiar asa e?Pina atunci ramin la parerea ca nu-i nimic alceva decit apa de ploaie.

Comment

Originally posted by X@by View Post
                  Daniel 67: eu nu vreau sa ma cert da nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala. Eu vorbeam cu reduc. Ah si inca ceva BINE CA AI TU EXPERIENTA!! Bravo tie.

Reduc: eu nu ma cert cu tine si scuze daca te-am jignit. Nu era intentia mea, numai i-mi era greu sa cred ca nu ai observat, dar daca tu zici eu te cred.
                  SCUZE de OFF!
                  Ai dreptate prietene!!! Deţii adevărul absolut, noi aştilalţii suntem nişte idioţi iar tu ai descoperit soluţia "MINUNE" : DURALUBE!!! Să ne comunici şi nouă celor numiţi "tataie" efectele minune produse de acel Duralube!!! De câtă vreme îşi fac reclamă cred că tot forumul trebuia să meargă cu soluţia minune!!! Eşti tare, nu te lăsa!!!!
                  P.S. Replica mea vroia de fapt să-ţi aducă aminte că aici eşti între prieteni şi de fapt se discută respectându-ne între noi, lucru pe care tu nu l-ai făcut!!! Mai încearcă!!!!
                  Last edited by Daniel 67; 6 November 2009, 13:08.

Comment

In primul rand tu te-ai facut idiot si nu eu. Arata-mi unde v-am facut idiot. ar in al doilea rand unde dracu fac eu reclama la produs ca nici nu citesti numai scrii de capul tau. domnu! ALOOOOOO!!!!!!!!!! Eu atat am scris "Pentru cei care vor informatii despre aditivul spus de reduc :...". Ah si inca ceva eu nu ma cert cu dumneata. daca atat nu puteti intelege i-mi pare rau dar atunci cine are inca minte de copil eu sau dumneata?

Daca nu te poti abtine exista metode de "relaxare"
                    Last edited by darksid3; 6 November 2009, 14:51.
                    I HAVE A !sigpic

Comment

Thread-ul se inchide pana va linistiti....asta ca sa nu spuneti ca sunt marlan si am ceva cu voi.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google