consum mediu 15 dci 65 CP in afara tarii

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cluj-budapesta pe european 110 km/h constant 4.2l/100 4 pers in masina ....1.5 dci 65cp

Comment

Originally posted by need4speed View Post
      la pneurile Kormoran cu care veneau echipate o parte din loganuri ...Pericol mare de acvaplanare in cazul Kormoran de la 90 km/h.
      Nu trebuie 90 ca si la 40-50 daca drumul e ud si pui o frana brusca meri ca sania pe drum. Eu am patit in oras si numai 40-50 am avut viteza. Pneurile Kormoran sunt cele mai proaste pneuri.
      I HAVE A !sigpic
      fara linkuri externe in semnatura

Comment

ma bag si eu cu o intrebare..de ce motorul diesel care este subturat fata de cel pe benzina,i se recomanda schimbarea treptei la 2500-2700 la fel ca si la benzina?in acset caz creste consumul?

Comment

am facut romania- italia de 3 ori cu mcv-ul meu dci 70 cp +cip am scos intre 5,5 si 6,5 la 130-150km/h.pe romania recordul a fost 4,3 mers foarte domol, bafta la toti loganistii!

Comment

eu am fost asta vara la mare, pe autostrada la viteza constanta de 120 am scos consum de 4,5, tin sa precizez ca am soft de la 65 cp la 82 cp

Comment

pe autostrada in austria si budapesta, italia pana la venetia cu dci ambition de 65 CP
              am realizat un consum de 5,6
              pe autostrada viteza a fost de 130 - 150
              motorina de la OMV sprint diesel
              anvelope continental
              4 persoane plus bagajele aferente
              Last edited by Marius M.; 2 July 2009, 12:27.

Comment

bucuresti,din fata casei full facut aprox 64 litri-viena cu putina rataceala la cineva in vacanta= 1112 km cu un plin,fara nici un fel de gluma,dar am vrut sa vad cat ma tine,intradevar singur in masina cu un bagajel ca pt unu singur si o saptamina de plimbat prin europa,combustibil OMV sprint diesel,de acolo viena-frankfurt am main 668 km si intors tot 668 km cu un plin 64 litri tot OMV sprint diesel dar de austria care e o diferenta ca de la cer la pamint la plecari si depasiri,nu am ramas fara motorin si la intrare in viena de teama de a nu ramine in pana prostului pe atuoband am pus cei 10 litri OMV sprint diesel de bucuresti
                concluzia consum de 5,2 respectiv 5,5 l/100 km
                in bucuresti cu un plin tot OMV sprint diesel fac in jur de 1080-1100 km consum 5,9-6,0l/100km,mentionez ca dimineata prind foarte liber ia seara cand ies de la munca la orele 19:00 prind full option in trafic eu zic ca e parfum de muher asa consum si sa stiti ca merge baietelul din mine in 2500-3000 rot/min

DRIVE SAFE
                sigpic
                Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

eu am mers cu loganul meu 1,5 65cp cu plinul facut pana la dop 1.350 km si mi sa aprins becul,ata constand drumul de la miercurea ciuc la mare,acolo umblat 10 zile zi de zi in alta statiune 5 persoane,dupa care am mers spre pitesti iar in bucuresti sa aprins becul si nu am mai riscat.deci 1.350km

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google