nu se stie inca nimic. poate o sa-l puna pe cel de 1.9dci... ar fi frumos... dar nu cred
1.5 Dci
Collapse
X
-
1,9 dci este bun pentru Logan, sa vedeti daca il baga atunci vanzari mari. 1,5 mi se pare cam anemic
Comment
-
Originally posted by 2fast4unu se stie inca nimic. poate o sa-l puna pe cel de 1.9dci... ar fi frumos... dar nu cred
Comment
-
Acum deocamdata fac vanzari cu prestige si mcv,cand o sa scada vanzarile o sa scoata ceva nou...si bun,strategie de marketingPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
ai dreptate, mai ales MCV se vinde in draci, Prestige, cam rarutze la noi in zona ..
Comment
-
salut!
mi-am cumparat logan 1.5 dci berlina la indemnul rudelor care deja il aveau si atras de consumul mic
primi 2-300 km imi indica consum mediu 5.7 (mers cam numai inn ploiesti)
dupa ce am montat alarma am plecat de acolo cu un consum mediu de 13.5 !?
m-am intors dupa cateva zile sa vad daca nu cumva au legat vreun fir gresit si mi-au zis ca e ok sa mai merg ca isi revine
unu mai destupat mi-a zis sa-i fac plinu sa merg 100 km si sa completez cu motorina sa vad cat intra. am sacrificat prima de craciun si am bagat plinu(atentie, mi-au intrat 64 de litri!!!) am mers suta in oras si mi-a intrat 7 litri, iar la 100 facuta pana la intrarea in bucuresti mi-a intrat 5.5 litri. cred ca mai sigur de atat nu aveam cum sa verific.
oricum, mi se pare cam mult...
Comment
-
Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente rutiere. ;)
Comment
-
Vezi linkul din josul paginii unde scrie Parteneri. Se numeste chiptuning.
Comment
Comment