1.5 Dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu se stie inca nimic. poate o sa-l puna pe cel de 1.9dci... ar fi frumos... dar nu cred

Comment

Da.... o motorizare foarte buna dealtfel
      numar secundele

Comment

1,9 dci este bun pentru Logan, sa vedeti daca il baga atunci vanzari mari. 1,5 mi se pare cam anemic
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Aha...si atunci va depasi 11 mii euro berlina logan?
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by 2fast4u
            nu se stie inca nimic. poate o sa-l puna pe cel de 1.9dci... ar fi frumos... dar nu cred
            Nu il baga pe asta ca e prea nou,plus ca are geometrie variabila si e prea bun motorul asta sa fie montat in 2007 pe Logan...poate o sa il vedem prin 2010 cam asa preconizez.

Comment

Acum deocamdata fac vanzari cu prestige si mcv,cand o sa scada vanzarile o sa scoata ceva nou...si bun,strategie de marketing
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ai dreptate, mai ales MCV se vinde in draci, Prestige, cam rarutze la noi in zona ..
                http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
                http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

salut!
                  mi-am cumparat logan 1.5 dci berlina la indemnul rudelor care deja il aveau si atras de consumul mic
                  primi 2-300 km imi indica consum mediu 5.7 (mers cam numai inn ploiesti)
                  dupa ce am montat alarma am plecat de acolo cu un consum mediu de 13.5 !?
                  m-am intors dupa cateva zile sa vad daca nu cumva au legat vreun fir gresit si mi-au zis ca e ok sa mai merg ca isi revine
                  unu mai destupat mi-a zis sa-i fac plinu sa merg 100 km si sa completez cu motorina sa vad cat intra. am sacrificat prima de craciun si am bagat plinu(atentie, mi-au intrat 64 de litri!!!) am mers suta in oras si mi-a intrat 7 litri, iar la 100 facuta pana la intrarea in bucuresti mi-a intrat 5.5 litri. cred ca mai sigur de atat nu aveam cum sa verific.
                  oricum, mi se pare cam mult...

Comment

nu e indicat sa bagi cantitatea(64L) aia in rezervor....rezuma-te la 50 litrii...

numai de bine..
                    membru diesel-ist...

Comment

A zis cineva ca a incercat sa bage...si au intrat cica 70L da cu rabdare

Comment

Consumu scade dupa 5000km. Motoru e nou asa ca consuma si cu timpu te vei obisnui sa meri economic

PS: sa ai noroc de EL
                        ...de doi lei :p

Comment

Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente rutiere. ;)

Comment

Vreau sa va mai intreb ceva , am gasit pe net o oferta care iti mareste puterea la la un 1,5 cu vreo 15 cp prin rescrierea programului in calculator . A facut cineva asta ? e reala chestie sau bluff ... costa 200 euro si nu ias arunca asa pe mere padurete
                            Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

Vezi linkul din josul paginii unde scrie Parteneri. Se numeste chiptuning.

Comment

Da asa ceva am gasit si eu dar in franta si costa doar 200 .. ideia este daca merita sau nu .. daca a incercat cineve asta. Mersi orcum
                                Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google