Originally posted by felixb
View Post
intercooler pe dci 65CP
Collapse
X
-
eu am 1.5 70 cp cu intercooler la m facut praf pe originalul intr un caine din pacate dupa ce lam schimbat cu altul bineinteles de si mai mare un pic, de la un 85 cp trage mai bine masina si se misca mult mai rapid,,, probabil cel vechi era imbacsit cu ulei sau cine stie ,,,dar sunt multumit,,,
Comment
-
intercooler
daca tot vrei sa pui un intercooler, pune unul custom, vei pierde aprox. 0.2-0.6 bari din presiune, pe care ii poti recupera ulterior din marirea presiunii din turbina, sau daca vrei performante sport o turbina noua si mai mare !!!
Comment
-
eu am de 70 cp si am schimbat inter cu unul de la 85 cp si pot spune ca am pierdut din viteza max circa 10 poate chiar 15 km ceva se intimpla se pierde din presiune pe circuitul tubulaturi cred
cei care au mai schimbat astept sugestii sau pareri
Comment
-
@ db75mai ai observat cumva in urma schimbarii intercoolerului o imbunatatire a timpului de raspuns la acceleratie ?
eu am schimbat pe un dci 70 intercoolerul cu unul de 85. tragea parca o idee mai bine, consuma la fel si zicea baiatul asta ca ii raspundea mai bine la acceleratie (2000 rpm pedala jos)
la topspeed ceva mai bine a zis. una peste alta am fost foarte multumiti de operatie
Comment
-
este o imbunatatire micuta dar este,la faptul ca la mers constant aste mai sus pedala de acceleratie adica este apasata mai putin dar la top speed cum zici nu,chiar mai slab putin
nu stiu daca prietenul atingea viteze chiar mari ma refer la 160 170 180 si cu motorina de afara chiar am ajuns si la 190 aici am vaazut mica scadere
a si apropo ai facut ceva modificari ca sa pui intercoolerul de 85 la mine nu prea sa potrivit si am ramas pe tubulatura veche pana in inter
Comment
Comment