Ciudatenie Logan 1.5 Dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ok mersi
    si sper asa sa fie

Comment

Stai linistit .Si la mine se aude la fel.Banuiesc ca-i de la servodirectie.

Comment

si la mine se aude e de la egr am inteles ca in special la dci e normal sa se auda
        Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

frate cel mai bine fa un test canclip e mult mai precis decat ddt2000
          UCH da eroare din cauza unor defecte din constructie
          si la injectie ai presiunea mica in sina de injectie aste e de obicei cand trage pompa sa cedeze sau cand face vid in rezervor ca e furtunelul ala mic de deasupra busonului infundat
          si acel tiuit e vaccumul care daca nu se mai aude nu mai trage masina si ai probleme cu frana
          Mecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti

Comment

este normal ca in mers la accelerare si la ridicarea piciorului de pe acceleratie sa se simta o mica miscare a schimbatorului de viteza
            sa mai intamplat cuiva?
            care sa fie cauza daca exista una ??

Comment

parca la mine face asa depinde cat de tare. nu se misca exagerat de mult dar cat de cat
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by margelatu View Post
                cica ar fi de la egr.si cica e normal.altii au mai zis ca e de la servo care e electric.parerile sunt impartite.mai degraba e egr-ul.
                cred ca ai dreptate. se aude de la egr si la mine face la fel si nu am nici un fel de servo'

Comment

Originally posted by antonica_78 View Post
                  este normal ca in mers la accelerare si la ridicarea piciorului de pe acceleratie sa se simta o mica miscare a schimbatorului de viteza
                  sa mai intamplat cuiva?
                  care sa fie cauza daca exista una ??
                  putin e normal sa se miste. daca e mult, poate ai bieleta antiruliu imbatranita. si eu pateam asa, mai ales in viteza a 4-a.
                  internal combustionizer

Comment

Originally posted by zeegermans View Post
                    putin e normal sa se miste. daca e mult, poate ai bieleta antiruliu imbatranita. si eu pateam asa, mai ales in viteza a 4-a.
                    Da e normal!! e de la cuplu !!

Comment

eu zic ca toate au un soc mic la deccelerare!
                      Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google