Unde Gasesc Conector Pompa Servo?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde Gasesc Conector Pompa Servo?

Am fost la service pentru ca nu-mi mai functiona servodirectia si s-a descoperit apa la conectorul servopompei si tot odata acesta este fisurat si trebuie inlocuit. Inginerul de acolo mi-a explicat ca nu este normal sa schimb tot cablajul ci doar CONECTORUL RAPID care face legatura intre servo pompa si cablaj si ca au mai schimbat .Deci v-as ramine profund indatorat daca mi-ati spune unde gasesc asa ceva.Multumesc!

la servis-ul Dacoserv
    lipsa text

Comment

Da-mi te rog adresa nu stiu ude este acest service .Multumesc anticipat.

Am gasit-o pe net ,mersi.
      Last edited by D.Vali; 5 February 2010, 15:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

bleizer el e din cta....

@ vali ai fost cumva la super mecanicii de la olteanu ( rent car service ) ?

Comment

Da si m-am umplut de draci ,m-au tratat cu sictir si mi-au dat un pret de manopera de zici ca am Mertan nu Logan!

Comment

imi pare rau sa aud asta....uite numarul de la tulcea...vezi ce poti sa rezolvi ( manopera este gratis...dar piesele is nitel mai scumpe - cu nu mult fata de cele normale

Tel fix - 0240.531.215
            tel mobil - 0746.229.871
            Le explici care este situatia ..sa mentionezi ca esti din constanta !

LE : La cumpana stiu ca este centru de dezmembrari..incearca sa vezi acolo daca au unu
            Last edited by Loganu; 5 February 2010, 17:01.

Comment

langa autogara Militari dar poti gasi si in targ sau la servis-uri autorizate sau direct pe net

frate, cel mai bine gasesti la dezmembrari, pe net sau la alti prieteni daca ai telefoanele lor intrebundu-i unde ar fi mai convenabil, ca de exemplu Loganu ti-a dat un raspuns bun. Traiasca fratele nostru Loganu!
              Last edited by Bleizer; 5 February 2010, 17:22. Reason: Automerged Doublepost
              lipsa text

Comment

Multumesc mult de tot,mari domni mari caractere conteaza tare mult cind cineva iti intinde o mina de ajutor fie chiar si cu un sfat!

Comment

ne bucuram ca te-am putut ajuta...de asemenea te asteptam si la intalniri sa intalnesti si alti oameni de calitate

Comment

poti sa mai gasesti si aici dai comanda si ti le aduca acasa http://www.***************/ asta e adresa lor de net unde gasesti piesele
                    Mecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti

Comment

Multumesc mult de tot ,sanatate numai bine sa aveti numai zile bune!

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google