Am fost la service pentru ca nu-mi mai functiona servodirectia si s-a descoperit apa la conectorul servopompei si tot odata acesta este fisurat si trebuie inlocuit. Inginerul de acolo mi-a explicat ca nu este normal sa schimb tot cablajul ci doar CONECTORUL RAPID care face legatura intre servo pompa si cablaj si ca au mai schimbat .Deci v-as ramine profund indatorat daca mi-ati spune unde gasesc asa ceva.Multumesc!
Unde Gasesc Conector Pompa Servo?
Collapse
X
-
imi pare rau sa aud asta....uite numarul de la tulcea...vezi ce poti sa rezolvi ( manopera este gratis...dar piesele is nitel mai scumpe - cu nu mult fata de cele normale
Tel fix - 0240.531.215
tel mobil - 0746.229.871
Le explici care este situatia ..sa mentionezi ca esti din constanta !
LE : La cumpana stiu ca este centru de dezmembrari..incearca sa vezi acolo daca au unuLast edited by Loganu; 5 February 2010, 17:01.
Comment
-
langa autogara Militari dar poti gasi si in targ sau la servis-uri autorizate sau direct pe net
frate, cel mai bine gasesti la dezmembrari, pe net sau la alti prieteni daca ai telefoanele lor intrebundu-i unde ar fi mai convenabil, ca de exemplu Loganu ti-a dat un raspuns bun. Traiasca fratele nostru Loganu!lipsa text
Comment
-
poti sa mai gasesti si aici dai comanda si ti le aduca acasa http://www.***************/ asta e adresa lor de net unde gasesti pieseleMecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti
Comment
Comment