Cum Montez Intercoler A Mai Facut Cineva?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Montez Intercoler A Mai Facut Cineva?

Salut vreau sa montez un intercooler de reno + turbina de reno imi spuneti si mie cum sau ceva poze dar la intercoler ca turbina am mai schimbato o data

probleme mari cu romana ...

Comment

vezi daca te ajuta
      Attached Files
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cristi am si eu o intrebare cam cat costa un kit intercooler renault ca de montat are cine sa mi-l monteze, mi-l monteaza un var care e mecanic la renault.
        as dori daca se poare si niste informatii despre putere, consum si alte lucruri
        mersi anticipat
        Mecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti

Comment

kit de intercooler de reno nu e ... da poti sa cauti tubulatura + intercoolerul de pe loganul diesel de 70 respectiv 85 cp ,sau sa improvizezi cum e in pozele ce le-am pus eu mai sus.
          Un intercooler de genu asta costa 130-150 euro ... + tubulatura + cuple si coturi din silicon .
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

mersi
            da mai am o intrebare ai idee se potriveste un intercooler original renault de megan 1.5 versiunea de 105 cp pe logan?
            Mecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google