Care Este Pinul "debit Carburant" ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Care Este Pinul "debit Carburant" ...

Vreau sa activez CB la un Logan Preference 1.5 dci 65cp din 2006 decembrie, versiune soft bord 7111 (rescris cu 7112)
    Spuneti-mi va rog cum gasesc pinul "debit carburant" ce trebuie sa-l mufez pe pnul 19 din mufa gri bord?
    Mufa de langa baterie care vinde de la UCE si merge spre bord are 3 randuri de pini, cu 3 sertare (toate sertarele sunt mufate), dar nu coincide cu nici una dintre cele 3 situatii prezentate in manual_de_instalare_cb.pdf.

uce mufa gri pin h4 r212 mufa neagra pin6

Comment

Originally posted by zlate58 View Post
      uce mufa gri pin h4 r212 mufa neagra pin6
      multumesc, operatia a reusit ;)
      pentru cei care se vor lovi de aceeasi problema, firul are culoarea GRI (nu portocaliu!!!) si este pe mufa tata in sertarul din mijloc, pinul 6 dupa cum a zis si zlate58.

Comment

Salut vreau sa stiu si eu care este firul de debit carburan la 1.4 mpi an fabricatie 2005 am sa pun si o poza cu sertarul din misloc scos ca ma gandesc ca unu dintre alea trebui sa fie.
        Attached Files
        Last edited by poli; 16 July 2011, 00:21.

Comment

nu stie nimeni????

Comment

Trebuie sa cauti in cealalta mufa, ce ai pus tu acolo e partea dinspre habitaclu. Corespondentul pinului marcat de mine in atasament ar trebui sa fie, firul e de culoare portocalie.
            Attached Files
            INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Este cineva din bucuresti care se pricepe sa traga firele la un computer de bord la logan preferance 1.4 an fabricatie 2005? daca e sa imi dea un pm

Comment

baieti care ma ajuta si pe mine.mi-am luat alte ceasuri cu CB si am incercat toate culorile de fire de la debitul de carburant prezentate pe toate siteurile si tot nu-mi citeste nimic.imi da informatia doar de la km total,partial si viteza media in rest imi apar liniute care in mers imi clipesc.se poate sa fie din cauza ca am schimbat ceasurile desi nu cred?

Comment

Eu am rezolvat am detectat pinul pana la urma, cine are preferance din 2005 sa dea un pm si il ajut
                  Last edited by Cristi_Xp; 22 July 2011, 00:39.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google