Ma poate ajuta cineva cu relatii despre unde gasesc un filtru motorina DELPHI in BRAILA sau in alta parte?Sau daca are cineva de vanzare?
Filtru Motorina
Collapse
X
-
DANIEL 67 mergi la un magazin de piese auto ca acolo mai nou au calculatoare si ei au o pagina speciala unde cauta direct de la distribuitori ce itzi trebuie si te vor lamuri ei
scuze daniel 67 ... am vrut sa scriu CORPO .. oboseala
Comment
-
Comment
-
exista filtru de motorina delphi..a mea asa a venit din fabrica e cu senzor de apa si asa am achizitionat din magazin de piese..se gaseste la orice magazin de piese...
Comment
-
sal corpo filtrul ce l`ai pus u in poza am pe megane si pe logan am altfel filtru ka ala nu am gasit de la DELPHI am luat de la firma MAN sau ceva de genu m`a costat 177 lei pt ca avea garua pt senzorul de apa fara gaura e 96 lei.. mai era unu cu 246 de lei nu mai stiu firma
Comment
-
Originally posted by Daniel 67 View PostImi pare rau dar eu nu am auzit de filtru de motorina Delphi!!! Am fost la un dealer Delphi dar cereau filtru de motorina original Renault!!
Asta inseamna ca delphi nu produce asa ceva nuuuuuuuu???
Comment
-
Am si eu un Logan Diesel 2006 cu 65 CP si am sunat la reprezenta Dacia cluj si mi-o zis ca-s filtre motorina : Delphi sau Mahle si ca sa ma uit eu la vechiul filtru ce marca e .Am sunat la alta si alte magazine de piese si n-au numa original pe Renaul dar fara sa fie precizata marca...Apoi m-am enervat si am sunat la voceaclientului de pe siteu de la dacia si dupa ce m-am plans de serviciile slabe ale reprezentantelor si ca nu e treaba mea sa desfac filtrul sa le spun lor marca ci ei trebuie sa-mi spuna...le-am lasat un numar de mobil si dupa 15 min m-au sunat inapoi si mi-au dat exact codul filtrului care trebuie sa-l iau care e : 770106680
Si-au gasit nasul cu mine
Ce parere aveti ? E ok acest cod? atunci care trebuie sa aleg Delphi sau Mahle sa pun?
Comment
-
Filtru motorina EURO 3
cateva poze cu ce am achizitionat eu si ce made in austria este,pretul 130 lei cu bon fiscal,acela negru,prezentat mai sus,din cate stiu este pt EURO 4 si are senzorul inclus...stimasigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment