Distanta Cama Culbutor 1.5 Dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Distanta Cama Culbutor 1.5 Dci

din pacate dupa 64000 km rulati mi s-a rupt cureaua de distributie. am avut 3 supape de evacuare indoite iar dupa inlocuirea lor a aparut un zgomot ciudat. oare din ce cauza? nu am schimbat nici un culbutor pt ca erau in stare buna,as verifica distanta dintre culbutor si cama. ajutor va rog distanta intre ele!!

Zgarcitul mai mult pierde si lenesul mai mult alearga!

Comment

ai verificat si mai jos de chiulasa? ma refer la pistoane. am patit acelasi lucru la o masina scumpa. una dintre rolele intinzatoare s-a gripat, a prins cureaua si a rupt-o. rola nu avea decat 45.000 km. am avut toate supapele indoite ca m-a prins in mers la 3000 rot/min. nu era o problema sa le schimb pe toate, sa rectific chiuloasa, costurile erau undeva la 2000 lei + 500 distributie. a aparut o alta problema, unul dintre pistoane probabil de la atatea lovituri nu mai urca cativa milimetri. s-a modificat cursa, posibil sa fi indoit si alte chestii in mecanismul de angrenare al pistonului. un set motor costa undeva la 2000 Euro, ca nu mi-l vinde pe bucati. am abandonat ideea de a reface masina datorita costurilor. sunt meseriasi care pot face masina la loc cu piese din alt motor, dar nu mai am timp si bani sa mai fac asta. o sa o vand la un pret de nimic. vinde ce poate de pe ea si apoi o da la rabla, masina este in buna stare.

Comment

Originally posted by dodof View Post
        ...nu am schimbat nici un culbutor pt ca erau in stare buna,as verifica distanta dintre culbutor si cama. ajutor va rog distanta intre ele!!
        Iata o poza cu jocurile dintre culbutor si cama.
        impingator=culbutor, in poza ... si vezi ca sunt pe clase de grosime - vreo 25 la numar (daca crezi ca trebuie inlocuite dintre ele)
        Attached Files

Comment

Originally posted by gl_mmm View Post
          Iata o poza cu jocurile dintre culbutor si cama.
          impingator=culbutor, in poza ... si vezi ca sunt pe clase de grosime - vreo 25 la numar (daca crezi ca trebuie inlocuite dintre ele)
          esti super de asta aveam nevoie dar acum trebuie sa desfac totul iar sper ca merita! in wekend ma apuc apoi mai vedem ce am putut face

Originally posted by dodof View Post
          esti super de asta aveam nevoie dar acum trebuie sa desfac totul iar sper ca merita! in wekend ma apuc apoi mai vedem ce am putut face
          poate schimb si culbutorii cu noi in jur de 100 euro

Originally posted by Flipper View Post
          Zgarcitul mai mult pierde si lenesul mai mult alearga!
          poanta este ca aveam cureaua cumparata numai nu am avut timp mai erau 2 zile si-l rezolvam!

Originally posted by Winnie View Post
          ai verificat si mai jos de chiulasa? ma refer la pistoane. am patit acelasi lucru la o masina scumpa. una dintre rolele intinzatoare s-a gripat, a prins cureaua si a rupt-o. rola nu avea decat 45.000 km. am avut toate supapele indoite ca m-a prins in mers la 3000 rot/min. nu era o problema sa le schimb pe toate, sa rectific chiuloasa, costurile erau undeva la 2000 lei + 500 distributie. a aparut o alta problema, unul dintre pistoane probabil de la atatea lovituri nu mai urca cativa milimetri. s-a modificat cursa, posibil sa fi indoit si alte chestii in mecanismul de angrenare al pistonului. un set motor costa undeva la 2000 Euro, ca nu mi-l vinde pe bucati. am abandonat ideea de a reface masina datorita costurilor. sunt meseriasi care pot face masina la loc cu piese din alt motor, dar nu mai am timp si bani sa mai fac asta. o sa o vand la un pret de nimic. vinde ce poate de pe ea si apoi o da la rabla, masina este in buna stare.
          da un singur piston lovit vizibil dar nu rupt sau crapat l-am lasat asa!
          Last edited by dodof; 7 May 2010, 19:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

frate daca e suna-ma la nr 0748966468 si iti fac rost de o programare la cineva la service unde imi fac eu loganu
            Mecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google