Radiator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Radiator

Buna, tatal meu a avut un mic accident,acum trebuie sa schimbe radiatorul si masca din fata... cam cat costa acestea ..unde ar trebui sa se duca , e un loc mai ieftin ? astept raspunsuri, multumesc

cauta-l pe soran pe forum si sunt sigur ca el te poate ajuta in legatura cu radiator

Comment

e cu AC masina ? practic mai mult de vreo 500 lei nu ar trebuii sa te coste .. hai 600 cu manopera ... dar nu as crede ... nu am avut accident ca sa itzi pot zice sigur ... bara fatza logan cam 200 lei ... radiator itzi mai trebe si antigel ( presupun ca antigelul a curs afara )
      sigpicBaiat cu LOGAN...Am gasit fata cu OMV....
      http://www.youtube.com/watch?v=C8zgnvod7pU

Comment

Da e cu AC // s-a dus acum la un service radiatorul cica il repara inlocuieste bara metalica...vopseste capota si mai trebuie masca care noua este 7 milioane si la mana a doua putin mai ieftina..toate piesele ajung la 13 milioane si manopera 7 milioane...

Comment

sa dus la dacia sa il fac ? ma refer la reprezentantza ?

Comment

Da..

Comment

daca le cumperi de la magazin .. mai mult de 600 ron nu itzi trebuie ... cu totul ... tototot..... oricum .. bafta

Comment

esti din braila ? avem masina de foarte putin timp si nu stim unde sa mergem cu cine sa vorbm daca e cineva din braila si stie pe cineva sau un loc si poate sa-mi spuna va rooogg

Comment

nu sunt din braila .. sunt din baia mare ... dar mai asteptam um pic .. poate se ofera careva din braila si te ajuta ... airbagurile nu tziau sarit ?

Comment

nu..nu au sarit...

Comment

eu as zice la apan sa te duci!

Comment

Daca ai casco cel mai bine e sa te duci la service-ul agreat de asigurator. Daca masina e in garantie ar trebui sa faci reparatia la Apan pentru a evita eventualele discutii in cazul apelarii la garantie. Daca nu ai nici casco si nici garantie atunci cauta un service mai ieftin si eventual piese din dezmembrari.
                        Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

poti da si exemple de service mai ieftin din Braila?

Comment

Din pacate pentru tine, nu. Din fericire pentru mine nu am avut nici un necaz de gen pina acum si deja am facut asigurare casco asa ca, daca va fi vreodata nevoie de asa ceva, ma voi duce la Apan, unul din service-urile agreate si recomandate de asigurator.

Dar daca mai astepti o zi sau doua nu se poate sa nu-ti mai raspunda si alti braileni mai bine informati decit mine d.p.d.v. al service-urilor.
                            Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

1. daca masina are casco o faci pe casco.
                              2. daca are garantie , recomandabil la un service agreat, daca n-ai casco si ofaci pe persoana, iti mai lasa din pret, mai negociezi.
                              3 . daca nu ai nici una nici alta, intrebi la un service agreat, apoi la altele.
                              4. la galati mi-au vopsit bara la iatsa cum 2 ani, si a inceput sa se exfolieze in juma de an, in schumb la nalba, vopsit aripi, perfect, la nalba fac treaba buna la vopsire, cel putin la mine.
                              5. poti incerca si la frontal galati, vezi cat costa, cauta pe google pagina, tel., eu nu am fost la ei, dar au fost altii si au zis ca a fost OK, ACUM nu stiu cum e cu vopseaua.
                              6. la apan n-am facut nici o lucrare.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google