Multumiri tuturor entuziastilor si celor care au rabdare cu cei mai putin priceputi: va rog sa ma ajutati daca se poate: pe cutia de viteza(logan 1,5 DCI, 65CP, de cca 4 ani), sa spunem chiar in spatele ventilatorului, este un conector negru, pare de plastic, atasat probabil pe un senzor. In el intra un conductor blank, invelit intr-un tub de protectie negru,(care intra la randul lui intr-un tub gen copex, mai gros) conductor care am constatat ca s-a rupt; intrebarea este: ce este acel conector, e cumva al unui senzor, eventual de la nivel ulei cutie viteze, nu prea ma pricep, am atasat si o poza. Oare e grav, masina merge bine, nu am observat ceva suspect, dar ma deranjeaza sa stiu ca ceva e rupt, si as vrea sa-l lipesc daca se poate, eventual sa gasesc acel conector(eu de curiozitate, am incercat sa trag de el sa vad ce este dar nu am reusit!!)
daca puteti sa-mi dati ceva informatii, sugestii,sau macar daca puteti sa-mi spuneti cum scot acel conector din mufa
Multumesc
daca puteti sa-mi dati ceva informatii, sugestii,sau macar daca puteti sa-mi spuneti cum scot acel conector din mufa
Multumesc
Comment