Turbina De 85cp Pe Motor De 65cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Turbina De 85cp Pe Motor De 65cp

se potriveste turbina de 85cp pe motorul de 65?Necesita schimbarea calculatorului?ce mai trebuie schimbat?

pai in primul rand ca sa cresti imbunatatesti randamentul motorului monteaza-ti un intercooler.

turbina se pare ca este diferita la prinderi. s-ar putea adapta o flansa.
    alta diferenta itne 65 cp si 85 cp sunt injectoarele. cele de 85.
    1.5 dc

Comment

si calculatorul trebuie neaparat schimbat sau nu?

Comment

Daca numai turbina schimbi nu cred ca trebuie alt calculator.
        I HAVE A !sigpic
        fara linkuri externe in semnatura

Comment

turbina se potriveste. ECU nu trebuie schimbat. iti trebuie un soft custom pentru ca aduci o modificare fluxului/debitului de aer care intra in motor.

si iti trebuie intercooler pentru ca s ar putea sa il dai in spume

Comment

Originally posted by X@by View Post
            Daca numai turbina schimbi nu cred ca trebuie alt calculator.
            da m-ai ajutat...pe mine ma intereseaza sa stiu sigur..ce fac merg pe ce o fi o fi
            ?

marx:se potriveste dar banuiesc ca trebuie si alta galerie de admisie ca nu e la fel.
            mai e o problema:asta de 65 are 3 furtunase si un senzor pe tubulatura,iar cel de 85 are un singur furtuns

Comment

Originally posted by dani.mcv View Post
              se potriveste turbina de 85cp pe motorul de 65?Necesita schimbarea calculatorului?ce mai trebuie schimbat?
              Nu schimbi calculatorul...ci doar softul...o remapare adica,iar daca turbina nu se potriveste ii pui o flansa facuta pe comanda si gata.

Comment

@ dani mcv dci 65 nu are intercooler. dci 85 are

rolul intercoolerului. sa "stocheze" aer sub presiune pentru a l baga fortat in admisie.

cand aerul trece prin turbina se incinge. cand aerul este comprimat se incinge. intercoolerul raceste acest aer.

parerea mea este ca : daca pui turbina de 85 pe 65 fara intercooler il zapacesti.
                este mult mai important un intercooler decat un ECU care se softeaza imediat

Comment

Exact cum au zis si ceilalti. Daca pui turbina de 85 atunci obligatoriu pui si intercooler + modificare soft.
                  I HAVE A !sigpic

Comment

da corect dar se pare ca nu prea vrea sa inteleaga ca da motoru in spume daca nu face asta.
                    sau mai este varianta limitarii turbinei din wastegate

Comment

trebuiesc schimbate si injectoarele sau merg si astea de 65 ?
                      my ride - still under construction

Comment

injectoarele nu trebuiesc schimbate. Am specificat toti in posturile anterioare ce trebuie facut. Schimbat turbina= pus intercooler + modificare soft din cauza ca debitul de aer aste marit.
                        I HAVE A !sigpic

Comment

Originally posted by marx View Post
                          da corect dar se pare ca nu prea vrea sa inteleaga ca da motoru in spume daca nu face asta.
                          sau mai este varianta limitarii turbinei din wastegate
                          se pare ca nu ai citit bine ce vroia sa spuna.
                          -la varianta de 65cp pe furtunul(tubulatura) dintre turbina si EGR exista 1 senzor si 2 furtunase.
                          -la varianta de 85cp CU intercooler exista doar un furtunas.atat
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

citeste primul post si se va face lumina.
                            omul intreaba daca perge turbina de 85 pe 65. raspuns strict a intrebarea asta : nu merge !!!

la problema cu furtunasul nu stiu ce sa ii raspund pt ca nu cunosc in detaliu motoarele. cunosc principiile de functionare ale celor 2 motoare

Comment

ce spume face, mah, motoru? de nervi? o sa ai un randament de tot cacatul, altceva nimic daca nu pui intercooler. ala nu inmagazineaza nimic, doar raceste. nu mai speriati, mai, omul
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google