Dacia Logan 1.5 Dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Lucian Logan View Post
    Dar daca Loganul Diesel 1.5 dci nu se merita sa il cumperi mai ales sh, o alta marca de masina tot diesel se merita? Sau problema injectoarelor se afla aproape la orice motor diesel?
    Daca e sa te iei dupa iei nici un diesel nu e bun.
    Eu am dci-ul din martie 2007 si am 62000km fara probleme.
    Trebuie sa ii bagi motorina curata,sa purjezi cat mai des filtru de motorina si in rest talpa.
    De exemplu la diesel schimbi filtru de motorina la fiecare 20000km dar si daca ai motor pe benzina esti obligat sa schimbi bujiile la fiecare 30000km...pe cand la diesel schimbi bujiile la fiecare 90000km...deci costurile de intretinere nu sunt chiar asa mari cum zic uni.

Comment

Originally posted by Lucian Logan View Post
      Dar daca Loganul Diesel 1.5 dci nu se merita sa il cumperi mai ales sh, o alta marca de masina tot diesel se merita? Sau problema injectoarelor se afla aproape la orice motor diesel?
      Iti recomand cu placere orice diesel TDI. Ceva nemtesc. Nu exista termen de comparatie intre masinile "frantuzesti" adica turcesti mai degraba si cele nemtesti un pasat , bora, TDI vezi ca au scazut preturile.

Originally posted by FLR View Post
      @onciu eu am cel de 85 + soft cuplu maxim e la 3750 nu stiu ce vb u akolo de 2200..e o mare prostie chestia asta..mai citeste pe forum si pe urma posteaza..toata lumea zice sa i dai in gura numai u sa schimb la 2200 poate esti genul de condus batraneste si atunci te inteleg..
      Eu nu mai iau dupa ce scrie pe forum eu ma iau dupa ce scrie producatorul acestui motor in cartea tehnica. Daca vrei sa intelegi bine; daca nu iara bine Daca ti mortis sa-i dai in gura n-ai decat, e masinuta ta nu te opreste nimeni. Eu doar am zis ce se poate intampla da ii dai talpa fara cap. Dupa voi ca sa scapati de fum e bine sa-i dati talpa; ok.
      Daca voi asa intelegeti ca scapati de fum, datii sa-i sara pistoanele
      Last edited by onciu_mircea; 10 September 2010, 15:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by Adybase View Post
        Si eu am 1.5 DCI de 70cp din oct 2007, acum are 83000km fara nici cea mai mica problema motorina numai OMV Sprint Diesel.
        Bine faci ca bagi numai sprint diesel de la omv, cea mai tare motorina care exista pe piata. Nu ii laud dar asa este, foarte multa lume este incantat de ce combustibil au cei de la omv. E putin mai scumpa, dar decat sa iti bati joc de masina ta, mai bine dai un ban pe litru sau cat o fi in plus , si ti merge si tie motorul calumea, fara intreruperi, mai cu viata.

Comment

Eu pun evo diesel de la mol,nu am decit 40000 km fara probleme de la injectoare.

Comment

cea mai buna e de la rompetrol, asta fara sa iasa scantei;
            au recunoscut-o si cei de la petrom; cautati declaratia in presa de anul trecut, cand a zis ca rafinaria lor nu este la fel de performanta la motorina ca cea de la petromidia.

Comment

onciu..daca recomanzi orice TDI de ce nu ti ai luat tu TDI sa nu mai ai cosmaruri noaptea?dar in fine prietene Lucian logan nu ti lua diesel..pt ca ti cad injectoarele pompa turbina...i ati ceva nemtesc daca se poate motor de vreo 2.0 benzina cu turbo..sa ai caluti multi...si cisterna in spate;)
              http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

onciu..daca recomanzi orice TDI de ce nu ti ai luat tu TDI sa nu mai ai cosmaruri noaptea?dar in fine prietene Lucian logan nu ti lua diesel..pt ca ti cad injectoarele pompa turbina...i ati ceva nemtesc daca se poate motor de vreo 2.0 benzina cu turbo..sa ai caluti multi...si cisterna in spate;)
                Daca citesti mai atent vei vedea ca regret foarte mult achizitionarea masinii. Pe mine m-a incantat pretul. Am dat pe ea 5000 de euro cand una noua era 12000. Daca stiam de la inceput ce probleme au motoarele astea nici degeaba nu o luam Da asta e unde nu-i cap e vai de buzunar Un opel vectra tdi era 6300 si il scoteam la 6000 dar m-am calicit la 1000 de euro. Na ca am bagat 3000 in masina asta turceasca.
                mentionez ca am clio 1.5 dci.). Ia zi-mi ce preturi au piesele la opel si vw in comparatie cu piesele de renault?? Cunosti cumva?? Stiai ca cele de renault sunt aproape de 2 ori mai scumpe fata de opel si vw?? Si scuza-ma tu compari o masina nemteasca cu una frantuzeasca?!?!??! Pai nu exista termen de comparatie. Pana la urma lasal sa-si aleaga ce vrea. Uite un pont bun daca vrei masina si sa nu te doara capul si buzunarul dupa. Ai auzit de site-ul mobile.de?? Intra pe mobile.de sau mobile.ro gasesti vw golf V plus 1.9tdi din 2008 cu 30000km (da 30 de mii de km) cam la 4000 de euro. Te duci in Germania ai cumparat-o o inmatriculezi cu taxa de 678 de euro asta daca e euro 4 ca daca e euro 5 nu mai platesti nimic la taxa de prima inmatriculare; si uite ce masinuta ti-ai luat la 5000 de euro. La noi in autovit gasesti aceeasi masina la 8500 de euro. Asta asa sa moara toti aia de au 1.5 dci inclusiv eu de ciuda. Eu asa voi face daca reusesc sa scap de cosmarul asta de masina

Pentru FLR; mai invata si sa-mi spui unde e cuplul maxim la 1.5 dci si apoi ma poti critica.
                Dar dupa cum sustii tu ca cuplul maxim la 1.5 dci este pe la 3750 de rot/min; nu prea am ce discuta cu tine. Vezi ca te faci de ras pe forum cu aberatiile astea.)
                Last edited by onciu_mircea; 11 September 2010, 15:22. Reason: aaa

Comment

Lucian,daca vrei un diesel fara dureri de cap...contacteaza-ma.
                  Garantez ca nu vei regreta.O seara frumoasa !

Comment

te ai trezit si tu cu postul despre cuplu) lasa sa mai treaca 2 pagini si atunci da un reply pacat ca au scris altii despre si i ai copiat bine;)

Comment

te ai trezit si tu cu postul despre cuplu) lasa sa mai treaca 2 pagini si atunci da un reply pacat ca au scris altii despre si i ai copiat bine;)
                      pe tine asta te deranjeaza?? e clar!! ar trebui sa te deranjeze "cunostintele pe care le ai despre masini". Ia si citeste tot ce am scris pana azi si apoi mai vorbim

Comment

Sincer m-am decis in privinta Loganului Dci. La Logan m-a incantat faptul ca sunt ieftine, consum redus, si interiorul ii spatios si comod. Am citit c-am tot ce era despre forum si ce pareri a-ti dat voi si nu prea sunt bune, probleme injectoare etc., etc. A doua optiune pe care o am ii un Opel Astra Caravan tot diesel. Parerea mea ii ca ii si mai fiabila, piese si mai ieftine iar conumul relativ acelasi. Dar problema este ca tot unul sh vreau. Va multumesc

Comment

astra caravan 2.0 dti distributie pe lant 101 cp;)

Comment

Orice masina ti-ai lua diesel sa fie sh trebuia sa fi foarte atent si sa o verifici foarte bine.La majoritatea daca nu s-a mers cum trebuie au probleme cu turbine injectoare chiar si la injectiile bosch nu numai cele delphi,si bineinteles fie opel fie logan fie wv toate piesele ce tin e injectie sunt foarte scumpe.Mare atentie la achizitionare.

Comment

iti iei masina din germania si apoi te trezesti ca-i crapa motoru si te mai intrebi de ce(masina sh de care scapa nemtii) au patit-o multi,concluzia o trage-ti voi
                              Last edited by logan 05 SGB; 13 September 2010, 12:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Mda...italienii fac macaroane, francezii parfumuri, nemtii masini...oare japonezii ce fac? Cu toate astea mi-am luat Logan - sac! Cand ma simt frustrat... hop in TDI.
                                Actual posesor de 1,2 16V

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google