Dacia Logan 1.5 Dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by onciu_mircea View Post
    Iti recomand cu placere orice diesel TDI. Ceva nemtesc. Nu exista termen de comparatie intre masinile "frantuzesti" adica turcesti mai degraba si cele nemtesti un pasat , bora, TDI vezi ca au scazut preturile.

Eu nu mai iau dupa ce scrie pe forum eu ma iau dupa ce scrie producatorul acestui motor in cartea tehnica. Daca vrei sa intelegi bine; daca nu iara bine Daca ti mortis sa-i dai in gura n-ai decat, e masinuta ta nu te opreste nimeni. Eu doar am zis ce se poate intampla da ii dai talpa fara cap. Dupa voi ca sa scapati de fum e bine sa-i dati talpa; ok.
    Daca voi asa intelegeti ca scapati de fum, datii sa-i sara pistoanele
    Omule, eu am 103000 km cu dci-ul meu si tot timpul i-am dat talpa. S-a defectat doar in momentul in care am facut prostia sa-i bag aditiv in motorina si mi-a dus injectoarele. In rest toti mecanicii mi-au spus ca motorul este in stare perfecta.Plus, toti cunoscutii mei care au circulat subturat si-au schimbat injectoare si turbosuflanta. Ca veni vb de 2200 rpm... la acea turatie iti intra turbo....

Comment

Originally posted by TzH2O View Post
      Omule, eu am 103000 km cu dci-ul meu si tot timpul i-am dat talpa. S-a defectat doar in momentul in care am facut prostia sa-i bag aditiv in motorina si mi-a dus injectoarele. In rest toti mecanicii mi-au spus ca motorul este in stare perfecta.Plus, toti cunoscutii mei care au circulat subturat si-au schimbat injectoare si turbosuflanta. Ca veni vb de 2200 rpm... la acea turatie iti intra turbo....
      Turbo functioneaza de cand ai porin motorul!! Priceput??
      Daca cunosti principiul de functionare a turbinei nu trebuie sa mai pui asemenea intrebare

Comment

Originally posted by onciu_mircea View Post
        Daca combustibilul e problema cum sustii tu; celelalte tipuri de motoare de unde alimenteaza?? Sa nu-mi spui ca se duc peste granita la vecini sa alimenteze. Tot ce tine de TDI si TDCI cu ce motorina merg??
        Dintre TDI; TDCI; TD; D; si DCI numai de DCI am auzit sa se planga lumea.
        Oare de ce?? Ca e cel mai reusit motor??
        Nissan nu are aceeasi motorizare?Cele diesel bineinteles.Sint aceleasi probleme si la ei?Si stiu un Sprinter cu 82000 km cu 3 injectoare defecte.Se mai intimpla si la cele nemtesti.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google