Dacia Logan 1.5 Dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia Logan 1.5 Dci

Salutare tuturor
    Sunt nou pe aici si as dori sa va pun cateva intrebari legate de Logan 1.5 Dci.
    Peste cat va timp urmeaza sa imi cumpar o masiana si as prefera Dacia Logan 1.5 dci. Vreau sa stiu urmatoarele lucruri daca sunt fiabile, economice, piese ieftine. Sunt bune in compartaie cu alte masini. Se merita sa o cumpar sau sa merg spre alte masini. Nu vreu sa fac o alegere gresita. Va multumesc anticipat.

eu am dci de 85 ap 40.000 fara prbleme..consum bun..piese acceptabile..eu zic ca meriata..
    http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

am unul de 70 din 11.2007. Am facut naveta in fiecare week-end(430 km dus-intors) timp de un an juma nu am schimbat la el nimic. piesele un pic mai scumpe dar, sunt avantaje si dezavantaje.
      sigpic

Comment

Eu as dori un sh. Sunt bune?

Comment

nu recomand doar daca cunosti propietarul bine
          am dci din 2006 40000 km fara probleme
          sigpic

Comment

daca ai de gand sa circuli multi km intr-un timp scurt i-ati diesel nou daka nu benzinar sh . pana la urma e alegerea si banii tai, tu stii mai bine ce ai de facut. BAFTA la achizitie!

Comment

Nu-ti lua dci sh!S-ar putea sa fie loterie.Si noua ce este drept depinde cu ce noroc te-ai nascut.Eu o am de 40000 km fara probleme dar ce este drept stau cu grija injectoarelor ,daca as fii avut mpi dormeam mai linistit.

Comment

salut

va salut pe toty sunt si eu nou pe aici si am o problema cu loganul meu 15 dci am lasat pe cineva(un prost)sa imi schimbe bateria si nu imi mai merg casetofonu, lampa din interior, ceasul nu mai isi tine memoria, turometrul tacane cand pun contactul si ramane blocat cand opersc motorul, va rog mult ajutatima cu un sfat(sa imi fi pus bornele invers?)

Comment

Verifica sigurantele
                  sigpic
                  !

Comment

Originally posted by pitrocu View Post
                    va salut pe toty sunt si eu nou pe aici si am o problema cu loganul meu 15 dci am lasat pe cineva(un prost)sa imi schimbe bateria si nu imi mai merg casetofonu, lampa din interior, ceasul nu mai isi tine memoria, turometrul tacane cand pun contactul si ramane blocat cand opersc motorul, va rog mult ajutatima cu un sfat(sa imi fi pus bornele invers?)
                    asta e tare!! e super tare!!eu stiam adica am patit pe propia piele ca orice demontam la rahatul asta de masina se strica; dar pana si bateria daca o schimbi se duce draq??????? misto faza!! eu am un clio 1.5dci si am schimbat bateria acum 2 ani da nu ampatit absolut nimic din ce am citit la altii in acest forum ;ca li s-a resetat calculatorul ca nu le mai functioneaza nu stiu ce anume, etc. eu nu inteleg ce este asa greu sa scoti 2 borne de la baterie si sa pui alta in loc??? de ce trebuie sa lasati pe altii?? uite ce patiti!!
                    IN STADIU IN CARE SE PREZINTA MASINA TA NUMAI O DIAGNOZA ZICE DE CE SUFERA. TOTUSI EU BANUIESC CA RESPECTIVUL TI-A MAI SCHIMBAT SI ALTCEVA PE LANGA BATERIE SE POATE SA-TI FI SCHIMBAT CPU-ul AVEA SI EL NEVOIE DE UN CPU BUN SI HOP A GASIT LA TINE IA SA FACI TU NISTE INVESTIGATII CA MAI MUT CA SIGUR ESTI TEPUIT DE MECANIC sa nu te miri dar sper ca sti in ce tara te afliiasta e ; daca va dati masina pe mana altora!!

Originally posted by Lucian Logan View Post
                    Salutare tuturor
                    Peste cat va timp urmeaza sa imi cumpar o masiana si as prefera Dacia Logan 1.5 dci. Vreau sa stiu urmatoarele lucruri daca sunt fiabile, economice, piese ieftine. Sunt bune in compartaie cu alte masini. Se merita sa o cumpar sau sa merg spre alte masini. Nu vreu sa fac o alegere gresita. Va multumesc anticipat.
                    Problema e urmatoarea ; si asta dupa parerea mea e regula. Iti cumperi un lucru ieftin nu ai pretentii. Dar acel lucru ieftin , in timp ajunge sa fie mai scump decat un lucru scump. Intelegi ce vreau sa zic??
                    Eu unul nu mai inteleg nimic (glumeam). Daca ma pui sa dau timpul inapoi, nu mi-as mai lua diesel niciodata. Nu se justifica economia care o faci la carburant, ca pe partea cealalta (consumabile+piese) TE JUPOAIE. Am la firma o gramada de loganuri pe benzina luate acum 4 ani. NICIUNUL nu a avut vreo problema la motor ; si au ajuns la 60000 km. La diesel cand incepe sa pice, credema ca trebuie sa ai vreo 2000 de euro pusi deoparte si nu sti daca o sa fie suficient. Uite cateva preturi estimative la componente care de regula pica la 1.5 dci :
                    injector-11mil. buc si sunt 4
                    pompa inalta 34mil.
                    turbosuflanta 23mil.
                    Astea sunt preturi de reprezentanta!! sau erau cine stie acum e in functie de curs!!!
                    Nu mai zic de riscul topirii pistoanelor din cauza injectoarelor defecte care in loc sa pulverizeze, pisa.
                    La benzinar nu se infunda nimic! nu are turbo+pompa de inalta.
                    Nu vreau sa te sperii dar nu se justifica economia la carburan absolut deloc.
                    Daca ai ghinionul sa-ti pice una din piesele de mai sus (si cam pica) ia zii ce economie mai faci??
                    Am vazut si bmw diesel seria 7 ala 745 cu probleme la injectoare. venise unu la turcu (de la autogara filaret) e vestit in bucuresti ca meserias in injectie; scotea fum pe ambele tobe de esapament de nu se vedea nimic in spatele lui ; da cand i-a zis ca un injector il costa 1600 de euro , cum a venit asa a plecat!! Concluziile le tragi tu; pe mine daca m-ar pune cineva azi sa aleg intre benzinar si diesel , cu ochii inchisi si fara nicio ezitare as opta pentru prima varianta ce-mi place smileul asta seamana cu presedintele!!

Problema e urmatoarea ; si asta dupa parerea mea e regula. Iti cumperi un lucru ieftin nu ai pretentii. Dar acel lucru ieftin , in timp ajunge sa fie mai scump decat un lucru scump. Intelegi ce vreau sa zic??
                    Eu unul nu mai inteleg nimic (glumeam). Daca ma pui sa dau timpul inapoi, nu mi-as mai lua diesel niciodata. Nu se justifica economia care o faci la carburant, ca pe partea cealalta (consumabile+piese) TE JUPOAIE. Am la firma o gramada de loganuri pe benzina luate acum 4 ani. NICIUNUL nu a avut vreo problema la motor ; si au ajuns la 60000 km. La diesel cand incepe sa pice, credema ca trebuie sa ai vreo 2000 de euro pusi deoparte si nu sti daca o sa fie suficient. Uite cateva preturi estimative la componente care de regula pica la 1.5 dci :
                    pompa inalta 34mil.
                    turbosuflanta 23mil.
                    Astea sunt preturi de reprezentanta!! sau erau cine stie acum e in functie de curs!!!
                    Nu mai zic de riscul topirii pistoanelor din cauza injectoarelor defecte care in loc sa pulverizeze, pisa.
                    Daca ai ghinionul sa-ti pice una din piesele de mai sus (si cam pica) ia zii ce economie mai faci??
                    Am vazut si bmw diesel seria 7 ala 745 cu probleme la injectoare. venise unu la turcu (de la autogara filaret) e vestit in bucuresti ca meserias in injectie; scotea fum pe ambele tobe de esapament de nu se vedea nimic in spatele lui ; da cand i-a zis ca un injector il costa 1600 de euro , cum a venit asa a plecat!! Concluziile le tragi tu; pe mine daca m-ar pune cineva azi sa aleg intre benzinar si diesel , cu ochii inchisi si fara nicio ezitare as opta pentru prima varianta ce-mi place smileul asta seamana cu presedintele!![/QUOTE]

Salutare tuturor
                    pompa inalta 34mil.
                    turbosuflanta 23mil.
                    Am vazut si bmw diesel seria 7 ala 745 cu probleme la injectoare. venise unu la turcu (de la autogara filaret) e vestit in bucuresti ca meserias in injectie; scotea fum pe ambele tobe de esapament de nu se vedea nimic in spatele lui ; da cand i-a zis ca un injector il costa 1600 de euro , cum a venit asa a plecat!! Concluziile le tragi tu; pe mine daca m-ar pune cineva azi sa aleg intre benzinar si diesel , cu ochii inchisi si fara nicio ezitare as opta pentru prima varianta ce-mi place smileul asta seamana cu presedintele!![/QUOTE]

cred ca am incurcat butoanele
                    Last edited by onciu_mircea; 9 September 2010, 00:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Eu as dori un sh. Sunt bune?
                      Daca ti la banii tai si vrei sa dormi linistit nu iti lua DCI, iati MPI si daca vrei sa dormi si mai linistit nu iti lua logan deloc. iti spun eu din experienta ca fost propietar de logan DCI. Daca iti pica injectoare sau mai nasol iti pica si pompa de inala si injectoarele o sa te coste reparatia cat jumate de masina si piesele astea cam pica sunt foarte proaste calitativ. Asa ca mai bine orienteazate spre alta marca orice numia logan sa nu iti iei si nici renault cu motor 1.5 DCI ca au aceleasi probleme.

Comment

nu mai speriati oameni buni...daca bagi motorina din pompa de renume schimburile la timp si o calci nu ai probleme...mai ales la cel de 85...daca schimbi filtrele la 50.000 60.000 cum am vazut pe aici e normal..sau bagi motorina de la tractoare...hai sa fim seriosi..
                        http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Nici eu si nici prietenii mei nu am avut probleme cu motorul dci. Eu bag doar de la OMV, nu mi-as lua benzinara niciodata. Conteaza foarte mult cat de buna e motorina si de unde alimentezi, si sa nu te zgarcesti niciodata sa ii pui filtru de motorina contrafacut.

Comment

Confirm si eu dci de 85 e un motor reusit pe logan (am unul in familie) si nu am vazut/auzit de probleme deosebite la el.

Comment

daca-i faci reviziile la timp si alimentat doar din peco te duce

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google