Sfat cumparare logan diesel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Un bun amic a cumparat un logan ambiance din 2008 cu 65000 km la bord, in prezent 107000 km fara probleme la motor doar un tacanit ciudat cand e rece motorul se aude "tac...tac...tac tac...tac...tac " pret de 1 minut dupa care merge normal .
    Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

M-ati bagat in sperieti cu dci-urile.Eu am masina de noua ,din 2006 noiembrie.Am aproape 70000 km cu ea.Merge foarte bine pana acum.Ar trebui sa ma astept sa imi pice injectoarele?

Comment

stai linistit;
        cauta posturile mele sau ale lui agent nyt, si conformeazate daca vrei un sfat

Comment

Sfatul meu e sa nu va luati DCI nici nou nici sh, oricum il iei tot loterie e. Am cunostinte care au alimentat numai din peco si tot au avut probleme cu injectoarele sau pompa. De exemplu eu am laut in 2006 un dci nou la 40.000km a inceput sa imi bata unul sau mai multe injectoare nustiu, oricum mergea bine numai ca se auzea un tacanit intr-un anumit interval de turatii desi alimentasem numai din peco mari (95% rompetrol) anul asta la 75.000km lam vandut ca sa scam de grija injectoarelor ca oda si odata tot trebuiau sa pice. Daca stiam in 2006 ce probleme urmeaza sa aiba nu mai mai luam dci, eu unul mam lecuit cu loganul CAT DAI ATAT FACE. Acum dorm foarte linistit si astept sa imi vina masina visurilor la care tanjesc de 2 ani.
          Last edited by Flipper; 23 September 2010, 12:19.

Comment

In legatura cu distributia- am o supernova din 2002 de noua , i-am schimbat distributia prima data in primavara 2010 la 58 mii km , si in cei 8 ani masina nu a avut nicio problema , nu prea am auzit de curele rupte din cauza imbatranirii cauciucului si materialelor aferente , am auzit rupte doar din cauza km facuti excesiv ...
            Nu mi-as lua diesel pe logan nici de nou , nici sh ... bafta multa
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Originally posted by samy0388 View Post
              In legatura cu distributia- am o supernova din 2002 de noua , i-am schimbat distributia prima data in primavara 2010 la 58 mii km , si in cei 8 ani masina nu a avut nicio problema , nu prea am auzit de curele rupte din cauza imbatranirii cauciucului si materialelor aferente , am auzit rupte doar din cauza km facuti excesiv ...
              Nu mi-as lua diesel pe logan nici de nou , nici sh ... bafta multa
              Nici eu ,niciodata dieze.imi plac ,dar prefer gpl

Originally posted by fanrenault View Post
              Nici eu ,niciodata dieze.imi plac ,dar prefer gpl
              Nu vreau diesel indiferent de marca Dar simpatizez motorizarile diese,problema sunt banii ))
              Last edited by fanrenault; 23 September 2010, 17:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am prieten care o avut logan dci si in 2 ani o bagat 200000 km si nu picat nimic la motor sau partea de injectie, si masina aia o fost forjata de nu va inchipuiti

Comment

Salut!
                  Am un Logan dci din 2006 cu 185.000 km la bord, la 120.000 km am reconditionat injectoarele si pompa cu 3.600 lei. anul trecut am fost pina la Oslo cu Loganul, am tranversat muntii Scandinaviei, etc. Eu zic ca si-a scos banii!
                  Unde-i LOTERIA?

Comment

nu toata lumea e dispusa ca sa dea 4o mil ca sa repare injectoarele pe la 100 mii de km.eu nu vad asa mare economie.va asigur ca unora cand au vazut ca au picat injectoarele ,nici nu vor sa mai auda de dacia.nu mai vorbesc ca se poate si turbina sa-si ia srl.atunci alti bani.azi a venit unu ca are la firma trei mcv dci la care au picat injectoarele si cauta sa scape de ele.depinde cum vezi problema.am si eu diesel si pana una alta daca nu faci foarte multi km nu merita de nici o culoare.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
                      canabis888 daca ne poti spune cat ai dat pe masina?
                      pai anu trecut 14500 RON

Comment

Merita daca poti face rost de motorina buna la pret bun sau lucrezi pe ceva care merge pe motorina si te poti descurca!

Comment

ionel daca te mai intereseaza un logan diesel da-mi un pm sa discutam
                          http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

magelatu eu vreau sa cumpar un mcv pe motorina punema in pita si fac ciste...
                            Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Va multumesc mult pentru sfaturi si pareri.

Comment

vesnica problema la romani.fratilor desi aveti logan vad ca tot sunteti impotria marcii.nu va ganditi ca celor carora li s-au stricat motoarele a fost din prostia lor ca au bagat motorina de la colt de bloc?99% din cei carora le-au picat injectoarele au bagat motorina aiurea pe cand cei care au alimentat din peco doar 10% sa zic ca au avut probleme.
                                sunt posesor de dci cu 52000 km si nu am avut nici o belea pana acum.in afara de revizii la timp nu am bagat un leu in ea.cred ca e masina varza de aceea....................
                                sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google