Originally posted by fanrenault
View Post
O Problema Ciudata...
Collapse
X
-
Un motor SH de MPI este vreo 15 milioane, il iei cu totu' si iei chiulasa de pe el.
Comment
-
am verificat tamponul si bieleta de cuplu si nu este nici un spatiu....tata are un logan van anu asta luat 7k km si mam uitat la el si este destul spatiu + un cauciuc protector....o sa ma duc sa rezolv problema sa vad....probabil nu a tinut cont "mesteru" cand a schimbat distributia....:-j.....Va multumesc pt sfaturi
Comment
-
Originally posted by aLeKsuTzU1 View PostSalut...
Am o problema sau cel putin asa cred.....Logan 1.5 dci 65 cp....62000km....
tremura cam urat cand este la relantii....daca stau cu ea la relantii 5 min tremura rau....dupa ce o opresc corpu inca e obisnuit cu tremuratu....(stiiti voi senzatia aia)....si nu stiu care ar fii cauza....i-am facut ITP la 60000km...si ala d acolo mi-a zis ca nu a vazut motor mai curat de logan dci....la injectoare nu ar fii o problema....+revizia de 60000km.....unde a fost schimbat tot ce trebuie....ma puteti ajuta cu niste raspunsuri? Multumesc....:-<vezi ca e cam scump senzorul ala in jur de 700 de ron. asa se manifesta motorul atunci cand zici ca injectoarele nu au nimic si senzorul ala e dus.
Comment
-
Un sfat bun cand am avut probleme cu DCI de la servici , un mecanic destul de batran uns de toate motoarele , si straine si dacii , a rostit asa : prinde tu o suta si ceva la ora , trage tare de levier sa intre in marsarier, nu conteaza daca nu intra, tu insista , apoi concomitent apasa acceleratia la maxim si da drumul la ambreiaj cat poti tu de brusc, mi-a dat garantie in scris ca nu va mai tremura niciodata !
Last edited by valeriuciprian; 7 October 2010, 15:36.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
sfatul tau suna cam asa "1001 sfaturi cum sa polizezi pinioanele din cutie si cum sa prajesti un disc de ambreiaj".
aceasi chestie am avut-o si eu, tot dci 65cai si le-a trebuit 2 saptamani sa-si dea seama cei de la service ca este din suportii motor. au pus altii noi si problema rezolvata. si asta pe la 35.000km
nu ai precizat daca iti trepideaza doar pana se incalzeste motorul sau continuu.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by samy0388 View PostUn sfat bun cand am avut probleme cu DCI de la servici , un mecanic destul de batran uns de toate motoarele , si straine si dacii , a rostit asa : prinde tu o suta si ceva la ora , trage tare de levier sa intre in marsarier, nu conteaza daca nu intra, tu insista , apoi concomitent apasa acceleratia la maxim si da drumul la ambreiaj cat poti tu de brusc, mi-a dat garantie in scris ca nu va mai tremura niciodata !
Comment
-
trepidatiile la relanti pot aparea,dupa cum a zis si cristireulea,de la tampoanele de sustinere ale motorului,dar cel mai des caz intalnit este de la acel tampon de sub masina caruia ii mai spune si bieleta antiruliu,e cea legata intre caroserie si motor sub masina,la unii sunt din plastic cu bucsi de cauciuc,astea sunt proaste,la altii sunt din aluminiu cu bucsi de cauciuc,astea sunt cele mai bune..uite si o poza ajutatoare
sau si de la infundarea EGR-ului,dar aici intra mai multe,numai are viata la accelerare,etc etc...iar poze ajutatoare cu EGR murdar si curat,intra la mine la my ride si vezi acolo ce si cum...stima
precizez ca astea ar putea fi unele din multe alte cauze,poate nu or fi cele enumerate de mine si sunt cele enumerate de colegii de forum,spor la treabaAttached FilesLast edited by AGENTUL NYT; 10 October 2010, 16:47.sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
@cristireulea trepidatiile sunt continuee...numai k face mai rau cand e rece....cand se incalzeste face mai putin...dar tot este deranjant....o perioada am mers cu masina mai lent totusi la 2500 e bn sa schimbi la logan....si acum l-am luat la "alergat" si nu e nici o diferenta la fel face...sigur e ceva la tampoane :-??
Comment
-
[QUOTE=aLeKsuTzU1;732621]@cristireulea trepidatiile sunt continuee...numai k face mai rau cand e rece....cand se incalzeste face mai putin...dar tot este deranjant....o perioada am mers cu masina mai lent totusi la 2500 e bn sa schimbi la logan....si acum l-am luat la "alergat" si nu e nici o diferenta la fel face...sigur e ceva la tampoane :-??[/QUalexutu esti sigur ca nu e de la injectoare?? te intreb ca o trepidatie de aceasta am avut si eu. vibra motorul (bine ca doar la relanti iti poti da seama daca vibreaza); de credeam ca se rupe tamponul in care statea prins. si totul de la un amarat de injector.mai greu pana depistezi injectorul cu bubaeu le-am luat pe rand ca nu am gasit meserias care sa-mi spuna sigur care e stricat. toti pe la care am fost imi spuneau ca trebuie schimbate toate( ca la mine banii cresc in copac). si asa de unu singur prin excludere am rezolvat problema. cam multa bataie de cap da am scutit niste bani.
Originally posted by aLeKsuTzU1 View Post@cristireulea trepidatiile sunt continuee...numai k face mai rau cand e rece....cand se incalzeste face mai putin...dar tot este deranjant....o perioada am mers cu masina mai lent totusi la 2500 e bn sa schimbi la logan....si acum l-am luat la "alergat" si nu e nici o diferenta la fel face...sigur e ceva la tampoane :-??
Comment
Comment