Daca stie cineva cu se poate anula IGR-ul la Logan diesel.
Cum Anulez EGR La Diesel ?
Collapse
X
-
vorba lui DeLuXe ,de ce vrei sa anulezi acel EGR,sau de ce nu incerci sa il cureti?daca nu stii cum exista sectiunea how to...,sau intra la my ride si cauta "B74 NYT furia blonda" si ai acolo ce si cum arata inainte si dupa curataresigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by dani_dani107 View PostDaca stie cineva cu se poate anula IGR-ul la Logan diesel.
uite iti spun eu. oricum egr-ul e in plus la un motor. egr-ul e conceput pentru natura. protejeaza natura inconjuratoare. o parte din gazele arse egr-ul le introduce in admisie sa se mai arda odata. asta e cea mai mare prostie la un motor; da cica nu mai polueaza asa mult. un motor normal are nevoie de aer cat mai curat si cat mai rece pentru o functionare cat mai optima.
o anulare simpla a egr-ului este sa-i scoti mufa de alimentare. vezi ca este un cablu de alimentare care se duce prin spatele filtrului de aer. trebuie sa dai filtrul de aer jos ca sa vezi ce faci. acel cablu alimenteaza un motoras de pe egr. scoate mufa si gata.
Comment
-
probabil are impresia ca mai castiga ceva putere daca il scoate...scade continutu de NOx din gazele arse la temperaturi ridicate, si inlocuieste o parte din oxigenul in exces care intra...tinand cont ca dieselu e pretentios, de ce ai vrea sa renunti la egr? iarna s ar putea sa nu ti mai mearga deloc..sigpic
Comment
-
Mufa din figura 2 nu prea are a face cu anularea EGR-ului, din cate stiu eu.
Am desfacut EGR-ul meu (1.5 dci de 65hp) si in interiorul partii capsulate in plastic am gasit doar un simplu reostat rezistiv, ca un fel de potentiometru. Deci, acea mufa nu face altceva decat sa sesizeze prin intermediul reostatului pozitia vanei EGR si sa transmita acest lucru catre ECU.
Parca modelele de 85hp au intr-adevar EGR cu motoras electric pt. deschiderea/inchiderea vanei.
Cred ca EGR-ul trebuie blocat fizic cumva pe pozitia inchis daca se doreste vreun ipotetic castig de putere, o piesa facuta la strung...nu stiu ce sa zic, dar nu e chiar simplu.
Comment
-
Am anulat eu din soft la Clio 1.5dCI 85CP EGR-ul. Asta a fost cererea proprietarului. Deci se poate la modelele ce sunt controlate electric.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
EGR nu este asa de grav, dar restul ... hmmm chiar ciudati. Nu vrei sa stii cate aud eu, cand sunt sunat pentru tuning. Sa nu mai zic de cei care nu stiu de fapt pentru ce au sunat.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Originally posted by silviu_cos View PostDaca tot s-a deschis topicul am si eu o intrebare ! Cum pot anula motorul la un renault clio . ) citesc forumul asta si ma minunez . unul vrea sa anuleze egr , altul a anulat turbina si vrea sa o inlocuiasca cu deaia electrica . suntem pe drumul cel bun , ce sa zic !
si daca nu stiai,loganu nu are segmenti (zicea un racer pe acilisea pe forum )sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Salut!
Am un prieten cu un logan , cu care am curatat egr`u la un motor de 65 hp.Curatarea acestuia nu a fost foarte grea , insa din acel loc am scos o gramada de negreala.Si cu scoaterea mufei de la egr, nu stiu ce sa zic.Am incercat si acest lucru , dar sta un martor aprins in bord , dar se simte diferenta la putere.Din cate am citit despre acest lucru , am aflat ca este bine sa scoti egr`u doar pe vreme calda .Pe timp de iarna , cu egr`u scos , si pana se incalzeste motorul , cica consuma putin mai mult.Acum am si eu o intrebare.Stie cineva daca , dupa repunerea valvei de egr in functiune , dupa ce a fost scoasa , ramane eroarea memorata?
Comment
-
-
Te-ai scos. Data viitoare incearca sa mergi mai turat cu masina, poate asa nu se mai infunda EGR-ul.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
Comment