Turbosuflanta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Turbosuflanta

buna,detin un logan 1,5 dci are 170000km si a picat de tot.am resegmentat motorul si a mai ramas turbina.am dasit ceva la 12 mil noua kkk un an garantie si la 20 de mil tot noua la dacia.imi poate da cineva mai multe informatii despre diferenta dintr-e ele.am inteles ca la dacia e pretul mai mare pt ca e DACIA si sincer daca e sa o faci din bucati treci de 40000 euro.imi poate spune cineva care a achizitionat o turbina si care e buna?

Daca nu ma insel turbinele care sunt puse pe motoarele de fabrica sunt KKK, asa ca cumpara linistit acea turbina KKK la 1200 lei ca e foarte buna.
    Diferenta pana la 2000 lei o face adaosul comercial din reprezentantele DACIA.

Comment

Sau cauta aleteliere/firme care reconditioneaza turbine si poate scapi si mai ieftin de 1200 ron.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

ms fain pentru sfaturi

Comment

si mie mi sa stricat turbina la 160 000 km si laam trimis la reconditionat la o firma serioasa si am platit 1600 lei si am mers cu aceasta turbina vro 9000 de km dupa care iar sa stricat si am luat nou cu 1400 lei asta inca merge si nici nu face zgomot ca cel reconditionat sper ca asta o sa ma tina am garantie 2 ani dar stiti cum e cu garantiile in tara asta

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google