Probleme La Logan 1,5 D

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme La Logan 1,5 D

Am un Logan 1,5 d.Am ţinut maşina în scurt cu toate. Am făcut toate reviziile la timp şi în servisuri ale reprezentanţei. Am schimbat cureaua de distribuţie şi la o lună mi s-a rupt în trafic. Mecanicul mi-a spus că a fost rola defectă. Am făcut distribuţia schimbând toate supapele, am luat alt kit de distribuţie, pompa de apă, curea, semeringuri ... total ...20 mil. Problema care o am este că maşina nu mai are sprintul care îl avea înainte, scoate mult fum negru pe ţeavă când o accelerez, iar pe computer îmi arată un consum foarte ridicat, 9,5%. Nimeni nu i-a dat de cap! Cineva mi-a spus că ar fi din avansul setat greşit.
    Mă puteţi ajuta cu un sfat, vă rog ? sau... o bag în târg!

da..la dci e un fel de loterie!
    sigpic

Comment

Ai rezolvat problema? Ce a fost?
      Nu e cazul sa generalizam cu loteria la Logan, pt ca un mecanic e nepriceput sau nu a mers yulius la o reprezentanta adevarata...

Comment

problema putea fi de la orice. culbutori reglati aiurea, pistoanele sa fi suferit putin de la lovit in supape, cine stie si in ce stare era si chulasa. daca nu a mai spus nimic, toate sansele s-o fi vandut.
        internal combustionizer

Comment

Sau turbina?

Comment

du-o la un mecanic care se pricepe si o va face cum trebuie

Comment

Mai mult ca sigur e distribuţia pusă aiurea...

Comment

Iar dezgopati mortii?...Initiatorul topicului nu a mai intrat pe form de pe 26 noiembrie 2010
                sigpic

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google