If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
AGENTUL NYT doamne iarta-ma cu sprintul tau diesel de la omv , eu lucrez la omv si nu ma risc sa bag ) . Bag premium daca e sau top nordic de la petrom . Desi momentan sunt importiva petrom/omv si am bagat numai de la rompetrol ...
Incearca de la MOL sa vezi acolo diferenta. Cand am alimentat prima data de la MOL am crezut ca am gresit masina. Ca ghiuleaua se ducea!! Alimenteaza cu incredere din MOL si o sa-ti doresti sa alimentezi numai de la ei.
nu ma plang ca n-am motiv.tu crezi ca e mai buna aia de la peco. pai care e diferenta dintre faptul ca tu iei direct de la pompa si eu o trec printr-un rezervor de tir.aaaaaaaaaaa si eu o mai trec si prin palnie.apropo am alimentat numai din peco inainte si am gasit peste 200 grame de apa in rezervor. deci ce incredere sa ai in statiile de carburant
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
AGENTUL NYT doamne iarta-ma cu sprintul tau diesel de la omv , eu lucrez la omv si nu ma risc sa bag ) . Bag premium daca e sau top nordic de la petrom . Desi momentan sunt importiva petrom/omv si am bagat numai de la rompetrol ...
nu ma plang ca n-am motiv.tu crezi ca e mai buna aia de la peco. pai care e diferenta dintre faptul ca tu iei direct de la pompa si eu o trec printr-un rezervor de tir.aaaaaaaaaaa si eu o mai trec si prin palnie.apropo am alimentat numai din peco inainte si am gasit peste 200 grame de apa in rezervor. deci ce incredere sa ai in statiile de carburant
la rezervoarele din peco pt camioane se adauga o solutie numita parafina(Nimeni poate confirma) pt a preveni inghetarea motorinei,la masinile mici aceasta solutie se depune pe orificiul injectorului si se transforma in calamina,de aici decesul injectorului,adica in timp injectorul va curge si nu va mai pulveriza,pt ca injectorul la LOGAN nu il vei compara niciodata cu un injector de camion
Last edited by AGENTUL NYT; 6 February 2011, 10:23.
Reason: Automerged Doublepost
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
am si eu turbo dusa! ce parere aveti despre cele de la cluj(kkk). cine si-a montat una din aia si cati km are cu ea? am luat si presiunea si e de 3 bari. sa mai merg un timp fara turbo sa vad daca mai ciupeste ulei si dupa aia sa bag turbo?
la rezervoarele din peco pt camioane se adauga o solutie numita parafina(Nimeni poate confirma) pt a preveni inghetarea motorinei,la masinile mici aceasta solutie se depune pe orificiul injectorului si se transforma in calamina,de aici decesul injectorului,adica in timp injectorul va curge si nu va mai pulveriza,pt ca injectorul la LOGAN nu il vei compara niciodata cu un injector de camion
,,solutie numita parafina pt a preveni inghetarea motorinei,, o doamne de unde inventati aceste magarii???
Nu e nevoie sa le schimbi asa repede,la 10000 km e suficient,important e sa fie uleiul si filtrele bune,combustibil bun si nu aveti probleme,dar tot aceleasi treburi trebuie sa le repeti unor oameni care schimba turbo la mai putin de 100.000km si injectoarele la fel. Sunteti obisnuiti cu caruta? Ramaneti la caruta atunci! Lasati masinile sa le conduca cine se pricepe.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment