AGENTUL NYT doamne iarta-ma cu sprintul tau diesel de la omv , eu lucrez la omv si nu ma risc sa bag ) . Bag premium daca e sau top nordic de la petrom . Desi momentan sunt importiva petrom/omv si am bagat numai de la rompetrol ...
Modificare Turbina
Collapse
X
-
-
nu ma plang ca n-am motiv.tu crezi ca e mai buna aia de la peco. pai care e diferenta dintre faptul ca tu iei direct de la pompa si eu o trec printr-un rezervor de tir.aaaaaaaaaaa si eu o mai trec si prin palnie.apropo am alimentat numai din peco inainte si am gasit peste 200 grame de apa in rezervor. deci ce incredere sa ai in statiile de carburantInteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Originally posted by Nimeni View PostAGENTUL NYT doamne iarta-ma cu sprintul tau diesel de la omv , eu lucrez la omv si nu ma risc sa bag ) . Bag premium daca e sau top nordic de la petrom . Desi momentan sunt importiva petrom/omv si am bagat numai de la rompetrol ...
Originally posted by popavlm View Postnu ma plang ca n-am motiv.tu crezi ca e mai buna aia de la peco. pai care e diferenta dintre faptul ca tu iei direct de la pompa si eu o trec printr-un rezervor de tir.aaaaaaaaaaa si eu o mai trec si prin palnie.apropo am alimentat numai din peco inainte si am gasit peste 200 grame de apa in rezervor. deci ce incredere sa ai in statiile de carburantsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by AGENTUL NYT View Postpai daca eu ma risc de 5 ani si nu am patit nimic
la rezervoarele din peco pt camioane se adauga o solutie numita parafina(Nimeni poate confirma) pt a preveni inghetarea motorinei,la masinile mici aceasta solutie se depune pe orificiul injectorului si se transforma in calamina,de aici decesul injectorului,adica in timp injectorul va curge si nu va mai pulveriza,pt ca injectorul la LOGAN nu il vei compara niciodata cu un injector de camion
Comment
-
Nu e nevoie sa le schimbi asa repede,la 10000 km e suficient,important e sa fie uleiul si filtrele bune,combustibil bun si nu aveti probleme,dar tot aceleasi treburi trebuie sa le repeti unor oameni care schimba turbo la mai putin de 100.000km si injectoarele la fel. Sunteti obisnuiti cu caruta? Ramaneti la caruta atunci! Lasati masinile sa le conduca cine se pricepe.
Comment
Comment