faby la modul serios ai verificat daca nu ti gatuita conducta care vine la para pe undeva?am patit-o de asta zic
) vreau sa vad daca face bum cand foloseste bricheta
domnul meu; cu tot respectul iti spun ca-l sfatuiesti rau. eu unul nu as risca sa umblu cu bricheta pe niciun tip de carburant. este prea riscant. nu stii ce gaze are pe-acolo. poate folosi un feon daca trebuie neaparat incalzit furtunul.
,m-a luat valul si in loc sa zic sa incalzeasca cu aer cald,l-am bagat pe om direct la dauna totala,scuzele de rigoare...oricum de mine e probat,in motorina poti stinge tigara fara nici un fel de problema ca nu emana vapori ca benzina,motorina poate exploda la temperaturi ridicate,dar se si aprinde la fel de bine cand e flacara deschisa
,m-a luat valul si in loc sa zic sa incalzeasca cu aer cald,l-am bagat pe om direct la dauna totala,scuzele de rigoare...oricum de mine e probat,in motorina poti stinge tigara fara nici un fel de problema ca nu emana vapori ca benzina,motorina poate exploda la temperaturi ridicate,dar se si aprinde la fel de bine cand e flacara deschisaWe process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment