salut am luat un logan 1,5 dci din 11.2005,lovit in fata si m-ar interesa unde pot gasi airbag-urile mai ieftin.mai trebuie ceva schimbat in afara de ele?:
Caut Airbag
Collapse
X
-
Originally posted by AGENTUL NYT View Postla cimitirele auto gasesti sigur,daca nu stii cum se monteaza sau demonteaza da un PM...stima
Ia dati un search pe youtube la "air car" aia e intradevar solutia ce va revolutiona lumea. Masina care functioneaza cu aer comprimat.
Autonomie cu un plin 300km.
Costuri 1,5 dolari pe un plin.
Viteza maxima 60 de mile\ora.
Inventata de un inginer francez care are o companie in toata regula.
Se pare ca masinile produse de el functioneaza in regim de taxi prin America de Sud. Mai aveti putina rabdare ca motorul cu combustie interna e la apus
Va dati seama cu 1,5 dolari parcurgi 300km!?!?!?!
Cica incarcarea dureaza 3 minute; se poate incarca si acasa de la un compresor.
Comment
-
Originally posted by gaby2010 View Postsalut am luat un logan 1,5 dci din 11.2005,lovit in fata si m-ar interesa unde pot gasi airbag-urile mai ieftin.mai trebuie ceva schimbat in afara de ele?:
@un fleac- foarte educativ postul... totusi, ce legatura are cu airbagurile?
Comment
-
Originally posted by un fleac View Post17-18-19 chiar credeti ca e o solutie??? Si pe 20 faceti plinul sa recuperati)
Ia dati un search pe youtube la "air car" aia e intradevar solutia ce va revolutiona lumea. Masina care functioneaza cu aer comprimat.
Autonomie cu un plin 300km.
Costuri 1,5 dolari pe un plin.
Viteza maxima 60 de mile\ora.
Inventata de un inginer francez care are o companie in toata regula.
Se pare ca masinile produse de el functioneaza in regim de taxi prin America de Sud. Mai aveti putina rabdare ca motorul cu combustie interna e la apus
Va dati seama cu 1,5 dolari parcurgi 300km!?!?!?!
Cica incarcarea dureaza 3 minute; se poate incarca si acasa de la un compresor.sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
http://www.****************/galerie-foto.html uite aici si baietii sunt ieftini am luat eu de la ei odata o usa.... apropo stie careva unde gasesc si eu capacele din spate de la faruri(macar unu) ...sunt foarte greu de gasit ,daca are careva la vanzare sa dea un PM . ms
Comment
Comment