Caut Airbag

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caut Airbag

salut am luat un logan 1,5 dci din 11.2005,lovit in fata si m-ar interesa unde pot gasi airbag-urile mai ieftin.mai trebuie ceva schimbat in afara de ele?:

la cimitirele auto gasesti sigur,daca nu stii cum se monteaza sau demonteaza da un PM...stima
    sigpic
    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Originally posted by AGENTUL NYT View Post
      la cimitirele auto gasesti sigur,daca nu stii cum se monteaza sau demonteaza da un PM...stima
      17-18-19 chiar credeti ca e o solutie??? Si pe 20 faceti plinul sa recuperati)
      Ia dati un search pe youtube la "air car" aia e intradevar solutia ce va revolutiona lumea. Masina care functioneaza cu aer comprimat.
      Autonomie cu un plin 300km.
      Costuri 1,5 dolari pe un plin.
      Viteza maxima 60 de mile\ora.
      Inventata de un inginer francez care are o companie in toata regula.
      Se pare ca masinile produse de el functioneaza in regim de taxi prin America de Sud. Mai aveti putina rabdare ca motorul cu combustie interna e la apus
      Va dati seama cu 1,5 dolari parcurgi 300km!?!?!?!
      Cica incarcarea dureaza 3 minute; se poate incarca si acasa de la un compresor.

Comment

Originally posted by gaby2010 View Post
        salut am luat un logan 1,5 dci din 11.2005,lovit in fata si m-ar interesa unde pot gasi airbag-urile mai ieftin.mai trebuie ceva schimbat in afara de ele?:
        Airbagurile le poti gasi, cum a zis si colegul mai sus, la dezmembrari, pe langa asta trebuie si Ecu airbag (calculatorul) schimbat, sau resetat al tau.

@un fleac- foarte educativ postul... totusi, ce legatura are cu airbagurile?
        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Originally posted by un fleac View Post
          17-18-19 chiar credeti ca e o solutie??? Si pe 20 faceti plinul sa recuperati)
          Ia dati un search pe youtube la "air car" aia e intradevar solutia ce va revolutiona lumea. Masina care functioneaza cu aer comprimat.
          Autonomie cu un plin 300km.
          Costuri 1,5 dolari pe un plin.
          Viteza maxima 60 de mile\ora.
          Inventata de un inginer francez care are o companie in toata regula.
          Se pare ca masinile produse de el functioneaza in regim de taxi prin America de Sud. Mai aveti putina rabdare ca motorul cu combustie interna e la apus
          Va dati seama cu 1,5 dolari parcurgi 300km!?!?!?!
          Cica incarcarea dureaza 3 minute; se poate incarca si acasa de la un compresor.
          off topic - vorba lui Fane-CL ,vezi ca e chat bucurestean unde putem discuta acolo depsre problema asta
          sigpic
          Poate pentru lume ești o singură personă,dar
          pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

http://www.****************/galerie-foto.html uite aici si baietii sunt ieftini am luat eu de la ei odata o usa.... apropo stie careva unde gasesc si eu capacele din spate de la faruri(macar unu) ...sunt foarte greu de gasit ,daca are careva la vanzare sa dea un PM . ms

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google