Dupa 130 Simt ca Isi Ia Zborul!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dupa 130 Simt ca Isi Ia Zborul!!!!

am facut niste drumuri si pe autostrada ziceam si eu sa mai depasesc ca ce dracu doar am logan si dupa ce trece 120-130 simt ca saracuta nu mai e stabila si pur si simplu parca trepideaza si nu mai face contact cu solul perfect.... na poate si prin teorie cine stie cu cati cm mai atinge ea solul la viteza asta dar totusi parca prea prea neregulat merg rotile de tractiune... na nu stiu care a mai avut experiente de genu sa-mi explice fenomenul (oglinda nu stiu cate oscilatii pe minunt are )

nu mai scrie mirc
    Last edited by Cristi_Xp; 12 January 2011, 22:15.

Pune-i aripi!

Comment

Oi avea cumva motor cu reactie...vorba colegului punei si aripi si sigur va zbura.Cum naiba..eu am mers si cu 160km/h si nu am avut aceleasi impresii,dar cine stie ce avion ai tu sub forma de Logan
      CARPE DIEM!

Comment

Presiunea in pneuri era buna?
        Nu ai vreo bolfa?
        Sunt echilibrate toate 4 rotile?
        Ai gume de iarna?Daca nu sunt ceva profi,se comporta ciudat la o anumita viteza.
        Joc la directie?

Sunt cativa factori care influenteaza stabilitatea.Si eu simt ca nu mai e asa stabila dupa o anumita viteza,dar pentru asta nu inseamna ca-mi vibreaza ceva prin ea.Se aude doar zgomotul produs de aer si atat.
        Cumpar volan de Duster

Comment

Pai da, s-a mai discutat si rasdicutat treaba asta.
          Cu suspensie stock asa face dupa 120-130, vrea sa decoleze, periculos daca mai bate si vantu.
          Asta e alt compromis facut de frantuji/Mioveni pentru masina romaneasca virgula care se vinde bine si dincolo.
          Deci e cam nasol.
          Eu senzatia asta n-am simtit-o nici macar la Dacia 1300.

Comment

la 180 reali!nu are nimic masina...nu stiu a ta de ce zici ca zboara....
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Probabil ca n-ai mers decat cu Loganu pana acum (daca la Logan te referi).

Comment

Originally posted by Octavian___32 View Post
                Probabil ca n-ai mers decat cu Loganu pana acum (daca la Logan te referi).
                daca la mine te referi...imi pare rau de ce zici,dar m-am dat cu destule masini care sunt cu mult prea sus fata de logansi taicameo are un bmw 320i 2,0 benzina 150 de cai...de aici iti dai seama singur!

Comment

na nu situ ce sa zic... posibil sa fie de la centraj dar si masina din 2005 dar ca-mi trepideaza oglinda de pe parbriz... si asta nu o singura data si vara....(la tester asta vara mi-a zis k e pe ducasa o bieleta )

Comment

Originally posted by Sm1ley View Post
                    am facut niste drumuri si pe autostrada ziceam si eu sa mai depasesc k ce dreacu doar am logan si dupa ce trece 120-130 simt k saracuta nu mai e stabila si pur si simplu parca trepideaza si nu mai face contact cu solul perfect.... na poate si prin teorie cine stie cu cati cm mai atinge ea solul la viteza asta dar totusi parca prea prea neregulat merg rotile de tractiune... na nu stiu care a mai avut experiente de genu sa-mi explice fenomenul (oglinda nu stiu cate oscilatii pe minunt are )
                    Ceva probleme pe la trenul de rulare. Verifica in primul rand echilibrarea rotilor si presiunea SAU poate percepi diferit senzatia de "a-si lua zborul".
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by FloNZN View Post
                      daca la mine te referi...imi pare rau de ce zici,dar m-am dat cu destule masini care sunt cu mult prea sus fata de logansi taicameo are un bmw 320i 2,0 benzina 150 de cai...de aici iti dai seama singur!
                      Foarte tare, inseamna ca tot ce ai condus erau niste cazaturi.

Eu am condus si d-astea mai mici, fara pretentii mari: Polo, Fabia, Punto si departe senzatia de zbor de la Logan la 130-140.

Comment

bine,ca sa fi tu si mai linistit,am HR,taiate o spira,si amortizoare intarite!
                        a,si daca erau cazaturi,nu le conduceam!si stiu destul de bine,si pot simti o masina care e stabila sau nu
                        Last edited by FloNZN; 12 January 2011, 21:07.

Comment

am mers cu a mea si cu 170 si nu trepideaza, nu ciriie, nu nimic merge de rupe, vintul lateral puternic il simti da il simti la mai toate masinile(nu vorbesc de masini special construite pentru viteza) poate ai tu o problema la trenul de rulare Si fratele meu zice ca la a lui la peste 140 devine instabila.nu am mers cu a lui ca sa vad ce si cum

Comment

Originally posted by FloNZN View Post
                            bine,ca sa fi tu si mai linistit,am HR,taiate o spira,si amortizoare intarite!
                            .....................
                            Tu sa fii linistit, eu stiu ce am sub cur. )
                            Dar, cand spuneai ca la ''180/ reali nu are nimic masina'' te refereai la masina ta cu arcuri HR sau la una stock?

Comment

asa face toate. daca face rau de tot inseamna ca ai probleme cu echilibratu rotilor sau mai rau probleme la directie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google