Originally posted by Octavian___32
View Post
Dupa 130 Simt ca Isi Ia Zborul!!!!
Collapse
X
-
-
Originally posted by mcornel View Postasa face toate...
Omul are o problema la masina daca simte ca isi ia zboru la 120-130km/h... Eu am 1.5DCI cu suspensie stock si nu am aceasta problema. Usor instabila o simt abea la 160 daca mai bate si vantul.sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
da sa vezi ce misto face spatele in curbe pe la 120 X il simteam cum se duce da eram baiat cuminte cu volanu nu mai mult ...mai bine mai putin ....asta era unicat senzatia simteam curu masinii ca o boscuta (precizez drum din republica moldova daca nu mergi pe urmele celorlalte masini mai bine pe jos. pe drum european)
PS: ms pt sfat se poate sa fie de la echilibristica (schimbat cauciuri)si de la o bieleta (cam bate in dreptul rotii drepte mai ales cand iau gropi) dar experientele sunt dinaintea bataii la roataLast edited by Cristi_Xp; 13 January 2011, 00:38.
Comment
-
am si eu o "mica" problema, la o intoarcere tip cerc de cateva zile mi.am dat sema ca nu mai merge lin pana la capat, nu stiu cum sa explic, am dat cu roata fata dreapta intr.o groapa, e posibil sa fie rulmentul, ca din cate mi se pare se aude si un "rontait" sau sa mai fie si altceva, plus de asta ca volanul nu mai sta perfect drept la brum dreptsigpic
Comment
-
@nicu_rcn: treaba cu volanul daca sta stramb cand mergi pe drum drept e 100% de la capatul de bara. Schimba-l, fa-i geometria si daca tot mai e stramb, verifica amortizorul, bascula..
Am mers singur cu dci-ul de la Alexandria spre Bucuresti acum cateva zile, noapte, ceata, 170 km/h, drum cu o singura banda pe sens, bine ca stiu cat tin liniile drepte, n-am insistat sa iau 180, ziceam ca zbor de pe sosea, in rest mergeam 130-150, este ok, dar pe curbe mai mult de 110 n-am riscat, se inclina prea rau. Pe autostrada cu 180 in cap simt o usoara instabilitate cand bate cate-un vant sau depasesc un tir.
Comment
-
O sa incerc, dar capetele de bara le.am schimbat anul trecut cu unele de origine, totusi cred ca e rulmentul, altfel de ce rontaie? Ma gandesc ca e spart si d.aia face figurile alea in cerculet si tine volanul intr.o parte, nu stiu, doar presupun, ma puteti contrazice daca nu e asasigpic
Comment
-
Originally posted by nicu_rcn View Postam si eu o "mica" problema, la o intoarcere tip cerc de cateva zile mi.am dat sema ca nu mai merge lin pana la capat, nu stiu cum sa explic, am dat cu roata fata dreapta intr.o groapa, e posibil sa fie rulmentul, ca din cate mi se pare se aude si un "rontait" sau sa mai fie si altceva, plus de asta ca volanul nu mai sta perfect drept la brum drept
eu i-am dat 180 km/h in germania,dar m-am chinuit km buni sa ajung la viteza asta,nici un fel de problema,in Romania pe autostrada soarelui am mers cu maxim 160 km/h,nici un fel de senzatie,mentionez ca masina a fost stock,acum dupa 1 an de H&R,am reveit la stock ca ce am patit iarna trecuta printre nameti numai eu stiu...stimaLast edited by AGENTUL NYT; 13 January 2011, 15:44.sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by Sm1ley View Postna nu situ ce sa zic... posibil sa fie de la centraj dar si masina din 2005 dar ca-mi trepideaza oglinda de pe parbriz... si asta nu o singura data si vara....(la tester asta vara mi-a zis k e pe ducasa o bieleta )Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Originally posted by Sm1ley View Postmoamaaa aleXpeed : da ce logan ai tu ca eu mai mult de 155 cred ...n-am prea avut de unde si asta la vale am dat si atunci cu emotii
PS:cat ai turat motorul ala???Attached FilesInteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
Comment