salut,imi poate spune cineva,poate ati mai patit sa ramana blocat doar pe faza lunga si sa nu ieie faza scurta.de la ce poate fi?
A Ramas Blocat Pe Faza Lunga
Collapse
X
-
@X@by&dani030669 stie - bloc lumini/relee
verifica cutia neagra de linga baterie,acolo ai releele
sigurantele daca sunt arse,ca ai 2 pe faza scurta si 2 pe lunga,ar merge sa zicem doar faza lunga,iar faza scurta n-ar merge,dar faza lunga s-ar stinge,la becuri e aceasi treaba,daca ar fi ars,ar merge pe o faza,iar pe cealalta ar fi intuneric,dar tu zici ca ai blocat doar pe faza lunga indiferent ce faci la maneta...revino cu ce ai rezolvat...stima!sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Am patit si eu aceeasi problema,mi-am cumparat un bloc de luminii cu proiectoare din vitan si seara ma indreptam spre casa mai aveam vreo 2 km am dat faza lunga ca eram singur pe sosea si asa a ramas blocat pe faza lunga si semnal dreapta l-am pus pe al meu inapoi si merge fara probleme.deci cred ca blocul de luminii e si la tine acum verifica si ce au spus colegii mai sus.baftaLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
Un bloc de lumini e scumpisor, nu are aceeasi calitate ca cel original, dar asta e, nu ai ce-i face, au mai patit si altii. Macar e usor de montat. Vezi pe la dezmembrari poate gasesti unul in stare buna, sa nu dai mai mult de 100 lei pe el, ca e japca pe fata. Unul nou e cam 150 de lei.
Comment
-
Originally posted by AGENTUL NYT View Post@X@by&dani030669 stie - bloc lumini/relee
sigurantele daca sunt arse,ca ai 2 pe faza scurta si 2 pe lunga,ar merge sa zicem doar faza lunga,iar faza scurta n-ar merge,dar faza lunga s-ar stinge,la becuri e aceasi treaba,daca ar fi ars,ar merge pe o faza,iar pe cealalta ar fi intuneric,dar tu zici ca ai blocat doar pe faza lunga indiferent ce faci la maneta...revino cu ce ai rezolvat...stima!
Comment
-
Originally posted by AGENTUL NYT View Post@X@by&dani030669 stie - bloc lumini/relee
sigurantele daca sunt arse,ca ai 2 pe faza scurta si 2 pe lunga,ar merge sa zicem doar faza lunga,iar faza scurta n-ar merge,dar faza lunga s-ar stinge,la becuri e aceasi treaba,daca ar fi ars,ar merge pe o faza,iar pe cealalta ar fi intuneric,dar tu zici ca ai blocat doar pe faza lunga indiferent ce faci la maneta...revino cu ce ai rezolvat...stima!
Comment
-
martorul de faza scurta se aprinde chiar daca nu se aprinde becul daca siguranta de pe faza scurta stanga este buna. am patit-o ca mi s-a ars (becul) faza scurta pe dreapta si cand l-am schimbat n-a mai vrut deloc sa mearga pe scurta, martorul era aprins, lumina, ioc.
le-am schimbat pe amandoua odata si surpriza.. a mers fara sa fie nevoie sa schimb blocul de lumini.sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
-
Originally posted by gaby2010 View Post...........am bagat de o luna niste becuri de 90-100 w dinalea cu lumina alba..........................
Pune (urgent) becurile stock inapoi si roaga-te sa nu trebuiasca sa schimbi blocu de lumini.
Instalatia nu e facuta pentru consum aproape dublu de curent...
Comment
-
Originally posted by Octavian___32 View PostTi-ai dat singur raspunsul.
Pune (urgent) becurile stock inapoi si roaga-te sa nu trebuiasca sa schimbi blocu de lumini.
Instalatia nu e facuta pentru consum aproape dublu de curent...
Comment
Comment