Problema...???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

multumesc de sfaturi am sa tin cont....sa se incalzeasca afara si ma ocup de ea...

inca o intrebare am un prieten care a luat un logan si are volanul spart propietarul ia zis ca nu a avut acident ...masina nu pare lovita sai spun sa verifice ...???

Comment

Daca vrea sa cumpere o masina mi se pare normal sa o verifice inainte, poate au sarit airbagurile vreodata, n-ar fi asta o problema si nici faptul ca a fost lovita desi poate e reparata bine, dar sa verifice lonjeroanele, sa fie sigur ca masina merge drept pe strada si nu "dea' latu' ".
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

bun TARE TUTOIALUL.....marfa...ai multe de anvatat de acolo.....MULTUMESC MULT...

LA 2500 cu de toate pe ea ce mai conteaza un airbag ...masina merge bine nu se aude nimik la ea are 71000 de km din 2007 ......E bun???

Comment

La 2500 fiind full (eventual Laureate), depinde, daca este benzinar sau benzinar + GPL iar masina a fost taxi, este un pret ok dar daca este diesel cu optiuni la banii astia, recomand o inspectie asupra masinii inainte de a o cumpara, dci-urile de 65-70 cp au probleme cu pompa/injectoarele de obicei. Repet, daca e benzinar sau benzinar+GPL, la banii astia este foarte ok!
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

dizalu e bine sa-l iei dupa o testare pe banc de proba a sistemului de injectie,altfel risti cu siguranta vreo teapa
            dai jos rulmentul de pe coloana de directie si cu seria de pe el mergi si iti cumperi un rulment identic,nu neaparat de la magazinul de piese auto
            airbagul volanului il dai jos pt a verifica contactele(care trebuiesc si ele curatate,din cauza umiditatii se depune calamina,dar dupa ce scoti fisele bateriei +/-),el se da jos prin desfacerea celor 2 suruburi torx de 30 din spatele volanului,e bine sa scoti si capacele dintre bord si volan,asa iti dai seama unde vine firul airbag-ului
            referitor la amperajul bateriei,nu are nimic daca pui mai mare ca amperaj,singurul incovenient este ca in timp iti oboseste alternatorul mai repede
            poze
            1. axul volanului si unde e vaselina e un rulment,desfaci cele 4 suruburi cu o cheie inelara de 13,iar coloana va ramine in aer,moment in care poti scoate usor axul volanului si evident rulmentul spart,vezi ca are si o siguranta acel rulment
            2. in cele 2 cerculete unite printr-o linie galbena,ai cele 2 torx-uri,ca idee unde ar veni ele pe spatele volanului
            3. se scoate masca gri cu mare atentie,apoi consola aerotermei are 2 horsuruburi torx de 20,in lateral,se scot se impinge catre interior apoi se incearca impingerea acestei console pt a putea ajunge la dulia cu becul care ilumineaza consola,se schimba becul se se remonteaza totul in sens invers
            eu am pus cateva poze care sper sa va fie de ajutor...stima si spor la treburi!!!
            Attached Files
            sigpic
            Poate pentru lume ești o singură personă,dar
            pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Originally posted by aleXpeed View Post
              La 2500 fiind full (eventual Laureate), depinde, daca este benzinar sau benzinar + GPL iar masina a fost taxi, este un pret ok dar daca este diesel cu optiuni la banii astia, recomand o inspectie asupra masinii inainte de a o cumpara, dci-urile de 65-70 cp au probleme cu pompa/injectoarele de obicei. Repet, daca e benzinar sau benzinar+GPL, la banii astia este foarte ok!
              e benzinar cu gpl nu pare sa fi fost taxi ...sau daca a fost a fost stearsa bine..

multumesc de ajutor ....
              mi-am cumparat unelte sa se incalzeasca bine si apoi dau drumul la treaba ....

caut duze de injectoare dci 65 cp.....mai ieftene stie careva ??...
              Last edited by yanys78; 11 March 2011, 23:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google