salutare am un logan 1.5 dci 65 cai din 2006,abia l-am luat si am o intrebare se ridica foarte repede temperatura,adica se ridica la 4 liniute foarte repede chiar daca afara e foarte frig,este normal?
Probleme Temperatura
Collapse
X
-
-
Originally posted by marusk View Postsalutare am un logan 1.5 dci 65 cai din 2006,abia l-am luat si am o intrebare se ridica foarte repede temperatura,adica se ridica la 4 liniute foarte repede chiar daca afara e foarte frig,este normal?
Fii mai explicit, se ridica direct la 4 linii? cam in cat timp creste temperatura la 4 linii?
Spre exemplu la mine cand temperatura este sub zero grade, dimineata, daca o tin la relanti aproximativ 10 minute abea sar 2 liniute. In mers abea dupa aproximativ 5-7 minute de mers linistit fara sa depasesc 2500rtpm apar cele 2 liniute, dupa alte aproximativ 5 minute se fac 4 liniute.sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
Originally posted by florin.fanatik View PostNU este normal sa se ridice foarte repede!
Fii mai explicit, se ridica direct la 4 linii? cam in cat timp creste temperatura la 4 linii?
Spre exemplu la mine cand temperatura este sub zero grade, dimineata, daca o tin la relanti aproximativ 10 minute abea sar 2 liniute. In mers abea dupa aproximativ 5-7 minute de mers linistit fara sa depasesc 2500rtpm apar cele 2 liniute, dupa alte aproximativ 5 minute se fac 4 liniute.
Comment
-
Originally posted by marusk View Postceva de genu asta se intampla si la mine,dupa vreo 10 min de mers linistit apar 2 liniute si celelalte 2 dupa vreo 5-7 min,dar la servici am unul de 1.5 din 2007 si nu depasesc 2 linii iarna,vara ajung la 4,ma gandesc ca la asta al meu sa nu am pb vara sa sara de 4 liniisigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
e normal . cred ca variatiile astea (in cata timp apar 2 linii sau 4 )de la o masina la alta e din cauza antigelului, eu anu trecut la temp de -2-3 grade foarte rar se ridica la 4 linii si asta daca o turam in 3000rot/min, la mers linistit pana in 2500 nu imi crestea la 4 nici in 60km.acum am schimbat antigelu si e la fel ca la voi poate sa fie si -10grade ca tot se ridica la 4 linii dupa vreo 10 km
Comment
-
Asta o stiam ca am vazut diferenta la opelu lu tata ca in 10 min era la 80-90 de grade...in 6-7 min imi urca la 2 lini...dar la 4 linii foarte greu chiar si dupa "talpi" serioase..antigelu l-am verificat la service si mi-au spus k e bun (atat) imi venea sa ii bag o plapuma sa se incalzeasca mai repede noroc cu instalatia de incalzire auxiliara.
Comment
-
Originally posted by Claudeel View PostAsta o stiam ca am vazut diferenta la opelu lu tata ca in 10 min era la 80-90 de grade...in 6-7 min imi urca la 2 lini...dar la 4 linii foarte greu chiar si dupa "talpi" serioase..antigelu l-am verificat la service si mi-au spus k e bun (atat) imi venea sa ii bag o plapuma sa se incalzeasca mai repede noroc cu instalatia de incalzire auxiliara.sigpic
Comment
Comment