Montare Senzor Placute Frana Uzate

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montare Senzor Placute Frana Uzate

Salutare, am cautat un post cu acest subiect insa in zadar. Va intreb, cum se poate face sa legam si senzorul acela de la placute frana uzate undeva astfel incat atunci cand acel carbune face masa cu caroseria sa aprinda un bec in bord sau undeva... gen cum e senzorul usi deschise, atunci cand tii usea deschisa acel senzor face masa cu caroseria si da semnal sa se aprinda si becul de la plafoniera.
    Cine poate da niste idei unde s-ar putea lega in bord acel fir de la placute? Astfel incat sa stea aprins un bec atunci cand carbunele face masa cu caroseria, semn ca placutele nu mai au mult de trait.
    sigpic

Il legi de firul de la frana de mana
    MCV 1.5dCi & Volvo 2.5I

Comment

Mai simplu, il legi de la sonda de lichid de frana. Are 2 fire: unul care duce la masa si unul care duce la tabloul de bord. Il legi la cel spre tabloul de bord. Iti va aprinde simbolul cu semnul exclamarii (la fel ca la frana de mana).
      GL-22-TOF

Comment

Uite aici mai multe...

Comment

multumesc, cat am cautat un topic pe acest forum despre senzorul asta pfff, nu merge deloc motorul de cautare, imi gaseste enspe mii de posturi insa nici unul sa aibe legatura cu ce cuvant am dat sharce:|. acuma citesc acel post, multumesc vasile78*. Se poate inchide sau sterge acest post, la preferinta moderatorilor. Stima;)
          sigpic

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google