Volanta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Volanta

stie cineva cat costa o volanta de 1.5 48kw? nu am gasit nimic pe google. nu vreau din dezmembrari.

De ce o schimbi?

Comment

nu vreau sa o schimb. vreau doar sa stiu cat costaq

Comment

Loganu nu are bi-masica ca sa pice
        MCV 1.5dCi & Volvo 2.5I

Comment

exact .

foarte tare postul asta tau ... sa mai postam 50 care sa fim de acord ???
          Last edited by Cristi_Xp; 9 March 2011, 21:35.

Comment

dar de unde stiti voi ca nu pica? poate la mine are un grad de uzura destul de ridicat si de asta am intrebat sa stiu daca se merita sa o schimb. nu va mai dati voi asa de interesanti ca le stiti pe toate. oi avea eu rank de incepator dar stiu si eu ce fel de volanta am. eu v-am intrebat un simplu lucru daca nu stiti raspunsul mai bine mucles.

Comment

Cearta-i cataline

Comment

Sunt atatea magazine care vand, chiar si online, despre care gaseai informatii si daca rasfoiai putin forumu..nu te mai da tafnos si astepta mura-n gura raspunsuri
                intreaba i pe baietii de la daciashop daca aduc si la ce pret, desi mai degraba as zice ca se uzeaza ambreiaju decat volanta...
                sigpic

Comment

Pai daca tot sti ce fel de volanta ai, sa ne zici si noua, arunci si un cod, si iti dau un pret.
                  sigpicMy ride

Comment

are volanta de fier
                    MCV 1.5dCi & Volvo 2.5I

Comment

ce caterinca de fete aveti in voi din spatele monitorului,omului poate nu ii arde de caterinca voastra ruseasca,maestre incearca WWW.DACIASHOP.RO ,sunt ai nostri sau ia legatura cu Florin_DNF,stima si sper sa iti faci treaba repede si ieftin
                      sigpic
                      Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                      pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

@agentul mulder , nu il lua nimeni la misto , dar aici nu trimiti telegrame . Gen cat costa , vreau sa stiu etc. ca nu e frumos .

Incepi si tu politicos , salut baieti , am o problema , aveti idee cat ar costa . Plus ca l-a intrebat cineva de ce vrea sa o schimbe si a raspuns ca nu vrea sa o schimbe ca vrea sa stie cat costa , pentru "vreau sa stiu cat costa" exista topic special ;)
                        MCV 1.5dCi & Volvo 2.5I

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google