If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am mers blana daca intelegeti si a consumat 5% pana la sinaia si inapoi 170 dus si 140 intors ca nu mergea mai mult ca batea vantu din fata. Si mie nu mi se pare ca intre 80 si 130 e fortata masina ca am mai mers asa si consumu' a fost bun, sub 5% .
O remarca , nu te astepti sa ai consum de 5 cu vitezele mentionate de tine si daca ajungi sa ai 7, nu e nimic in neregula e chiar normal.
am mers blana daca intelegeti si a consumat 5% pana la sinaia si inapoi 170 dus si 140 intors ca nu mergea mai mult ca batea vantu din fata. Si mie nu mi se pare ca intre 80 si 130 e fortata masina ca am mai mers asa si consumu' a fost bun, sub 5% .
frate cam bagi in ele, la 170 imi arata pe bord consum de 10..u cum scoti 5?probabil la vale scoti..5 ia pana in 110
Taria unui barbat nu consta in a iubi mai multe femeiā¦.ci in a ramane fidel unei singure femei
Domnule Inspector , fara suparare , dar esti prima persoana care "zice" ca are consum de 10% la un diesel , Logan bineanteles. Pe de alta parte 5 % ..... e tras de par . Si mai batea si vantul !
Scuzatima ca intervin dar daca la o viteza care depaseste 140 la ora are cineva consum de 5 la suta cu loganul eu il dau pe al meu si imi iau caruta.Incep sa cred ca nu masina are ceva.Eu am testat o data pe autostrada cind nu am lasat-o sub 160 si la capat imi arata consum de 9 dar surpriza la pompa cind am alimentat iar a iesit consum de 11.
Eu dupa un drum mai lung afara ajung in oras cu consum de 5,5 si in urmatoarele zile mai scade.Asta nu inseamna ca atit consum in bucuresti unde daca cineva a facut consumul plin la plin pe macar 500km a vazut ca nu are cum sa scada sub 6 si ceva(la mine aproape 7).Suntem prea multi care ne luam dupa consumul afisat si ne mai si laudam.
Inca o data scuze dar cind sunt foarte obosit dau mai multa importanta decit trebuie la lucruri marunte.Nu prea mai am timp sa citesc la timp tot si ramin in urma.
Asta cu consum instant e mai aproape de adevar dar consumul total sigur nu e ala.M-am aprins un pic deoarece e imposibil sa mergi pe drumul bucuresti sinaia cu viteza da 170 la dus si 140 la intoarcereDrumul ala nu e autostrada si daca ar avea cineva norocul sa mearga singur pe strada si tot nu ar reusi sa mearga peste tot cu 140 indiferent de masina.Ca sa nu mai zic de consum care ar fi de tractor pe portiunea de serpentine in urcare.
Scuzatima ca intervin dar daca la o viteza care depaseste 140 la ora are cineva consum de 5 la suta cu loganul eu il dau pe al meu si imi iau caruta.Incep sa cred ca nu masina are ceva.Eu am testat o data pe autostrada cind nu am lasat-o sub 160 si la capat imi arata consum de 9 dar surpriza la pompa cind am alimentat iar a iesit consum de 11.
Eu dupa un drum mai lung afara ajung in oras cu consum de 5,5 si in urmatoarele zile mai scade.Asta nu inseamna ca atit consum in bucuresti unde daca cineva a facut consumul plin la plin pe macar 500km a vazut ca nu are cum sa scada sub 6 si ceva(la mine aproape 7).Suntem prea multi care ne luam dupa consumul afisat si ne mai si laudam.
Inca o data scuze dar cind sunt foarte obosit dau mai multa importanta decit trebuie la lucruri marunte.Nu prea mai am timp sa citesc la timp tot si ramin in urma.
apropo de autostrada, am venit si eu aproape toata autostrada cu 160 dar am stat cu pedala la podea si dasta a consumat mai mult,pt ca era in continua accelerare. Si la tine cred ca a fost la fel.
Asta cu consum instant e mai aproape de adevar dar consumul total sigur nu e ala.M-am aprins un pic deoarece e imposibil sa mergi pe drumul bucuresti sinaia cu viteza da 170 la dus si 140 la intoarcereDrumul ala nu e autostrada si daca ar avea cineva norocul sa mearga singur pe strada si tot nu ar reusi sa mearga peste tot cu 140 indiferent de masina.Ca sa nu mai zic de consum care ar fi de tractor pe portiunea de serpentine in urcare.
Nu pe tot drumul ca nu ai unde, dar ai o portiune foarte buna si destul de lunga unde poti accelera, dupa ploiesti.
Si inca ceva difera foarte mult stilul de mers. Tata a fost cu aceeasi masina pana la slanic moldova si inapoi si a scos cam 4%. Si nu dupa calculatorul masini ca nu are ci de la plin la plin. Si acum consuma mai mult, asa cum am spus, din cauza filtrului de aer care avea o pazla in plus, cica pt zgomot. L-am schimbat. Nu am mai facut nici un drum mai lung acum extraurban, dar se cunoaste chiar si in oras, consuma mai putin. Si parerea mea daca ai dci si consuma 10% schimbal cu unu pe benzina. Care e motivul pt care ti-ai luat diesel daca are un asa consum?
Last edited by Stoicka; 29 March 2011, 15:03.
Reason: Automerged Doublepost
hai sa nu ne mai laudam cu viteze de 140-180. nu asa se calculeaza consumul unei masini.
discutam de un calcul facut intre viteze le la 50 la 130 si atunci sa vedem ce rezulta.
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Nu imi fac probleme, si daca ar consuma 7, ce conteaza? tot e putin fata de alte masini chiar si pe benzina care urca spre 10. Ne-am obisnuit noi cu 5 si de asta nu ne convine 7 la 140km/h. Mai nou dupa ce am curatat EGR, asa cum zicea si colegul Agentul(consumul a scazut putin) si merg 500km cu 20L: extra 85% restu in oras.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment