Nivel Motorina,litometru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nivel Motorina,litometru

O alta belea ,cred ca imi face Loganul.Si anume ca am parcurs 390 km de la plin iar liniutele sunt pline toate.
    E posibil? E normal ca dupa cca 400 km de la plin-plin sa nu scada deloc nivelul carburantului?
    Sau are o alta problema?

De ce nu folosesti functia search? S-a mai discutat problema ta. Ai facut plin-plin si a ramas sonda blocat. O sa-ti scada deodata vreo 2-3 liniute.
    I HAVE A !sigpic
    fara linkuri externe in semnatura

Comment

daca lai umplut pana a dat pe afara cred ca este normal sa arate tot plin

Comment

Nu-i normal.

Ca prima solutie: da jos bancheta de sezut si da niste pumni in rezervor, probabil ca a ramas blocat plutitoru sau ce drac are in rezervor.

Comment

Daca ai facut plinul pana in gura e normal.Eu cand plec din Romania de exemplu fac plinul la focsani si pana in vama la Nadlac imi scad 3 linii.

Comment

Daca l-ai umplut gat ... ea arata toate liniutele cand ai 50 de litrii , daca tu ai bagat peste 60 , pana se consuma cei 15 litrii sau mai multi nu scade .
            MCV 1.5dCi & Volvo 2.5I

Comment

daca e umplut la buza,iti va scade,sau sterge din liniute dupa cca 400 km,eu patesc la fel,deci stai listinit ca nu e bai...si vorba lui X@by,daca dadeai search...
              sigpic
              Poate pentru lume ești o singură personă,dar
              pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

e asta da problema sa fac plinul si sa imi fac griji de ce numai scad liniutele sa ma demoralizeze !!!!!

Comment

Si eu am bagat odata aproape 60 litrii si abea dupa 200km a scazut o linie. E ceva normal.
                  sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

asa si eu cand am fost la mare , de la Craiova tomnai pe A2 mi-a scazut o liniuta

Comment

am bagat si eu saptamana trecuta fix 70 de litrii, am facut pana acum 400 de km si inca nu a scazut deloc. Calculatorul de bord stie sa arate de la 50 in jos, dar pana acum am consumat vreo 24, 25 de litrii. Sper sa coboare ca am mai intalnit problema, dar s-a rezolvat singura. Stiu ca se poate vedea cati litrii ai in rezervor daca tii apasat de butonul de reglat ceasul, pui contactul si astepti cateva secunde cu butonul apasat dupa care ii dai drumul si te uiti prin meniul care iti apare. Incepe o verificare a ceasurilor din bord, dar iti mai apar si alte informatii pe display.

Comment

off: fratilor se pare ca aveti bani de-l umpleti pana-n gat )
                        on: asa pateam si eu cand il umpleam pana sus, l-am umplut de vreo 3 ori si apoi mi s-a blocat plutitorul de tot, pana ce am dat bancheta si l-am scos sa-l deblochez, asa ca cel mai bine ar fi ca in momentul in care sare pompa de alimentare sa nu-l mai fortati

Comment

mie mi s-a deblocat plutitorul singur. Am facut 900 de km pana acum si imi arata ca mai pot sa fac 450. A inceput sa arate bine, imediat ce nivelul a scazut sub 50 de litrii. Probabil din soft, nu stie sa arate mai mult de 50.

Comment

Nu mai umpleti rezervorul peste limita,capacitatea este de 50,restul gol de balbotaj!Bagati mai mult,creste presiunea pe pompa,creste consumul,se blocheaza sonda de motorina!

Comment

mi.e nu mi s.a intamplat niciodata, chiar daca am facut plinul pana s.a oprit pompa, probabil, asa cum au zis si colgegii de mai sus sonda a ramas blocata
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google