If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
O alta belea ,cred ca imi face Loganul.Si anume ca am parcurs 390 km de la plin iar liniutele sunt pline toate.
E posibil? E normal ca dupa cca 400 km de la plin-plin sa nu scada deloc nivelul carburantului?
Sau are o alta problema?
Daca l-ai umplut gat ... ea arata toate liniutele cand ai 50 de litrii , daca tu ai bagat peste 60 , pana se consuma cei 15 litrii sau mai multi nu scade .
daca e umplut la buza,iti va scade,sau sterge din liniute dupa cca 400 km,eu patesc la fel,deci stai listinit ca nu e bai...si vorba lui X@by,daca dadeai search...
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
am bagat si eu saptamana trecuta fix 70 de litrii, am facut pana acum 400 de km si inca nu a scazut deloc. Calculatorul de bord stie sa arate de la 50 in jos, dar pana acum am consumat vreo 24, 25 de litrii. Sper sa coboare ca am mai intalnit problema, dar s-a rezolvat singura. Stiu ca se poate vedea cati litrii ai in rezervor daca tii apasat de butonul de reglat ceasul, pui contactul si astepti cateva secunde cu butonul apasat dupa care ii dai drumul si te uiti prin meniul care iti apare. Incepe o verificare a ceasurilor din bord, dar iti mai apar si alte informatii pe display.
off: fratilor se pare ca aveti bani de-l umpleti pana-n gat )
on: asa pateam si eu cand il umpleam pana sus, l-am umplut de vreo 3 ori si apoi mi s-a blocat plutitorul de tot, pana ce am dat bancheta si l-am scos sa-l deblochez, asa ca cel mai bine ar fi ca in momentul in care sare pompa de alimentare sa nu-l mai fortati
mie mi s-a deblocat plutitorul singur. Am facut 900 de km pana acum si imi arata ca mai pot sa fac 450. A inceput sa arate bine, imediat ce nivelul a scazut sub 50 de litrii. Probabil din soft, nu stie sa arate mai mult de 50.
Nu mai umpleti rezervorul peste limita,capacitatea este de 50,restul gol de balbotaj!Bagati mai mult,creste presiunea pe pompa,creste consumul,se blocheaza sonda de motorina!
mi.e nu mi s.a intamplat niciodata, chiar daca am facut plinul pana s.a oprit pompa, probabil, asa cum au zis si colgegii de mai sus sonda a ramas blocata
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment