Amortizoare ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Amortizoare ????

Salut . Acum ma folosesc de experienta voastra si va mai intreb o chestiune :

Loganul meu are 120.000 km . Si pe la 70.000 i-am schimbat amortizoarele fata . Ok ...de ceva timp am impresia ca simt si cea mai mica pietricica de pe drum , cea mai mica denivelare ...si totul parca se transmite in habitaclu ( nu este deloc silentioasa la micile imperfectiuni ale drumurilor ) plus ca am si mici batai ( si restul agregatelor de suspensie sunt verificate ) .

Intrebarea mea este : Sunt oare amortizoarele iar pe duca ? Or fi arcurile ? Oi fi eu prea sensibil ( Am un prieten cu un logan de 30000 km dar ala este silentios cu mult peste al meu )

Ce ziceti ???

pai du-te la un service care face si itp sa-ti puna masina pe vibratoare (ma rog, test de suspensie). nu e scump si o sa afli imediat daca sunt bune sau nu, amortizoarele. daca-s duse, rotile or sa oscileze extrem de tare.
    ce amortizoare ai pus atunci cand le-ai schimbat? cele de origine sunt destul de moi. sunt facute de monroe, dar nu au sigla monroe. pe ele scrie renault sau dacia (nu mai stiu sigur). prin diferite magazine de piese am observat ca daca ceri amortizoare de logan, iti dau monroe (cu sigla monroe), dar nu sunt ca cele de origine, ci unele mai tari.
    in timp si bucsaraia se mai ducce. poate fi si de aici, plus faptul ca o data cu varsta, masina trancane din ce in ce mai mult.
    eu rezolvasem altfel la a mea: pusesem gume de 195/65 si le tineam la 2 atm (doar in oras). era mai barca masina si nu trancanea asa tare. avand diesel, consumul in plus dat de cauciucuri ceva mai late si putin dezumflate, era insignifiant.
    internal combustionizer

Comment

Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google