Avand in vedere raspunsul lui Vasile78, dar mai ales faptul ca el vorbea de faptul ca nu era chitul de origine, cred ca nici rola lui tibinov nu era de origine (chiar daca ar fi cumparat, cu factura, chitul de origine)...Mai baieti, sa nu fie o teapa de-a mecanicului...Daca service-ul e reprezentanta autorizata DACIA, e chiar eveniment care ar putea duce la pierderea licentei de catre service...Daca in schimb nu ai cumparat chitul de la sevice, nu prea ai ce face, suporti paguba, sau te duci pe capul vanzatorului...Oricum, tuturor posesorii de Dacia le doresc sa nu aiba parte de evenimente de genul asta si, atat cat ma pricep, va sugerez sa luati doar piese originale (care pot schimbate mult mai rar sau la mult mai multi Km decat indica producatorul) si sa mergeti doar in service-uri adevarate....
Distributie Schimbata De 2 Zile...
Collapse
X
-
Pai kit-ul si pompa de apa faceau parte din gama produselor promovate si vandute de ei si orice defect de fabricatie ar trebui sa si-l suporte, asa mi se pare normal, iar cureaua de accesorii era de origine,nu-i vad problema ei...., binenteles as accepta si varianta ca piesele de origine s-au deteriorat in timp, dar faza ca la interval de o zi de la schimbul pieselor respective nu o pot accepta si in plus daca ar fi problema pieselor de origine ar fi trebuit sa isi dea seama de asta si sa ma anunte ca eventual sa remediez situtia respectiva ...
Comment
-
Si eu as suspecta ca nu au pus piesele de origine, fapt care a dus la acest lucru. Cred ca service-ul ar trebui sa faca dovada ca nu e vina lor, si ca defectul nu a aaparut datorita pieselor sau manoperei lor. Mergi la OPC si Vocea Clientului si depune reclamatii Cei de la service cred ca isi vor schimba atitudinea.
Comment
-
in cazuri de astea se poate cere o expertiza de la un expert de la judecatorie care sa verifice masina pentru ca ulterior sa ii dai in judecata. Expertiza costa in jur de 3 mil acu cativa ani .Daca nu intentionezi sa dai in judecata , OPC fara astfel de expertiza nu cred ca te poate ajuta nicicum, si nici nu merita .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
tibinov da sunt mecanic si sunt interesat de urmatoarele
1 cine a facut cureaua de distributie,marca de producator,
2 tiau schimbat si cureaua de accesorii+ role
3 au curatat jegu depus din carcasa curelei de distributie
4 ai cumparat tu piesele sau sunt de la cei care au lucrat la masina
da raspunsuri la astea si noi te vom ajuta cum sa rezolvi problema
Comment
-
Este un service respectat in oras, si da piesele nu erau de origine,erau piese pe care mi le-au propus ei in service-ul respectiv, piese promovate de ei si mi se pare normal sa isi asume responsabilitatea respectivelor piese.
Azi de dimineata domnii de la service m-au sunat si ce credeti ca au invocat?...: ca dupa ce ei au montat distributia, eu as fi mers in alta parte si am schimbat cureaua de accesorii ca nu e aceiasi curea care au vazut-o ei in momentul cand au schimbat distributia si pompa de apa si ca respectiva curea care spun ei ca am schimbato ( asa presupun ei -dar nu e adevarat)ar fi fost montata gresit si ca urmare sa rupt si a eliminat unele scame care au fost preluate de cureaua de distributie provocand alterearea acesteia si ducerea la sarirea de la punct a distributiei...ca urmare ca eu as fi vinovat de aceasta situatie, contrazicandu-se singuri la faptul ca ieri au spus ca toate cele intamplate sunt datorate gradului de imbatranire a semeringului care a dus la improscarea uleiului care a deteriorat cureaua de distributie si cureaua de accesorii, datorita temperaturii ridicate a uleiului.
A era sa uit desteptu de mecanic care a efectuat procedura a spus ca eu in momentul cand am dus masina la schimbat distrib si pompa de apa aveam in portbagaj o curea de accesorii care a aparut din senin acum pusa pe masina dupa schimburile care le-au facut ei si inafara de asta ca atunci cand a montat el distributia si pompa de apa pe masina era o curea de accesorii veche si nu una noua care ar fi montata pe masina cand m-am prezentat cu problema in service.
Si inca ceva: azi cand m-am uitat iar la cureaua de distributie parca ar fi fost calcata de nu stiu ce tanc, era scamosata pe toate partile da nu rupta., in special iseau atele din ea pe laterale....
Dupa ce au schimbat piesele respective si am preluat masina am sesizat faptul ca in timpul mersului daca luam piciorul de pe acceleratie masina isi pierdea din elan cam brusc ca si cum ar interveni frana de motor, chestie care am presupus ca se datoreaza noiii distributii ca ar fi inca ne rodata.
Comment
-
Incearca ce ti-am zis cu expertul , ca deja o dau in nesimtire grava )
Le spui frumos sa lase masina acolo ,neatinsa, ca vii cu expert de la judecatorie ,macar sa ii pui pe jar , chiar daca nu o sa aduci . Per total, te poti bucura ca ai scapat cu supapele neatinse ,si ca trebuie sa cumperi doar niste piese care se schimba usor .
Incearca protectia consumatorului, dar nu cred ca rezolvi ceva fara expert ,macar de banii aia sa le creezi neplaceri .
Cum zicea cineva mai sus , probabil ti-au pus alte piese decat ce ai cumparat ,de aia se sta langa masina , de aia se sta langa mecanic si nu se inghit impresii de genul ,stai in showroom sau vino maine si iei masina ,ne ocupam noi stai linistit .Traim in Romania totusi , sa nu fim naivi .Last edited by Cristi_Xp; 9 April 2011, 23:41.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
[QUOTE=tibinov;925470]Este un service respectat in oras, si da piesele nu erau de origine,erau piese pe care mi le-au propus ei in service-ul respectiv, piese promovate de ei si mi se pare normal sa isi asume responsabilitatea respectivelor piese.
Azi de dimineata domnii de la service m-au sunat si ce credeti ca au invocat?...: ca dupa ce ei au montat distributia, eu as fi mers in alta parte si am schimbat cureaua de accesorii ca nu e aceiasi curea care au vazut-o ei in momentul cand au schimbat distributia si pompa de apa si ca respectiva curea care spun ei ca am schimbato ( asa presupun ei -dar nu e adevarat)ar fi fost montata gresit si ca urmare sa rupt si a eliminat unele scame care au fost preluate de cureaua de distributie provocand alterearea acesteia si ducerea la sarirea de la punct a distributiei...ca urmare ca eu as fi vinovat de aceasta situatie, contrazicandu-se singuri la faptul ca ieri au spus ca toate cele intamplate sunt datorate gradului de imbatranire a semeringului care a dus la improscarea uleiului care a deteriorat cureaua de distributie si cureaua de accesorii, datorita temperaturii ridicate a uleiului.
A era sa uit desteptu de mecanic care a efectuat procedura a spus ca eu in momentul cand am dus masina la schimbat distrib si pompa de apa aveam in portbagaj o curea de accesorii care a aparut din senin acum pusa pe masina dupa schimburile care le-au facut ei si inafara de asta ca atunci cand a montat el distributia si pompa de apa pe masina era o curea de accesorii veche si nu una noua care ar fi montata pe masina cand m-am prezentat cu problema in service.
Si inca ceva: azi cand m-am uitat iar la cureaua de distributie parca ar fi fost calcata de nu stiu ce tanc, era scamosata pe toate partile da nu rupta., in special iseau atele din ea pe laterale....
Dupa ce au schimbat piesele respective si am preluat masina am sesizat faptul ca in timpul mersului daca luam piciorul de pe acceleratie masina isi pierdea din elan cam brusc ca si cum ar interveni frana de motor, chestie care am presupus ca se datoreaza noiii distributii ca ar fi inca ne rodata.
SERVICE_UL SE NUMESTE "SC. PIRODEM S.R.L si da piesle le-am cumparat de la ei , ca asa am crezut ca e normal ca daca schimb piesele respective sa cumpar si piesele de la ei.
Comment
-
Originally posted by tibinov View Post...piesle le-am cumparat de la ei , ca asa am crezut ca e normal ca daca schimb piesele respective sa cumpar si piesele de la ei.
De schimbat le-am schimbat intr-un service la un mecanic cu recomandari foarte bune. Si asa merg fara sa-mi fac griji ca o sa am probleme.
Comment
-
tibinov poate ca idiotu de mecanic tia pus o curea veche de distributie(a spalato cu nus ce sa luceasca)ca altfel nu explic scamosarea ei in momentul ruperii.
si apoi ce cauta el in portbagaju tau? ca eu stiu ca loganu are motoru in fata,da poate ca aveai o curea veche in portbagaj si poate ca a luato si a puso si cele 2 curele lea oprit sa le faca bani(cu toate ca erau platite de tine,deci ale tale)
si inca un sfat pentru tine si cei ce mai citesc acest topic spunetile(scris pe comanda de lucru)sa va dea piesele schimbate bagate frumos in pungile(cutiile)originale,asa aveti o certitudine ca vau fost schimbate piesele,in special cele care nu se vad,curea distributie,filtru aer,filtru polen
acum tiau facut masina sau este tot la ei in curte?
daca tiau facuto fara sa participi la montarea pieselor fa galagie ca vrei sa le vezi pe masina,sa demonteze carcasa de deasupra sa vezi cureaua noua,trebuie sa vezi scrisu pe curea,nui lasa amenintai cu OPC-ul si RAR-ul de incompetenta,ca idioti ca astia ne face meseria de cacao,eu ias impuscaLast edited by nikuniku; 10 April 2011, 16:57.
Comment
-
Originally posted by tibinov View PostToata afacerea a costat 620 ron: kit distributie + pompa apa+manopera
..............................
Imi pare rau pentru ce ai patit.
E cert ca te-au ''rezolvat'' si-ti invoca fel si fel de tampenii.
Comment
-
in general in servisurile chiar si alea mai proaste au cate un sistem de supraveghere video ca sa nu se fure din masini , vezi daca au si aia si spune ca vrei sa vezi inregistrarea video cu manevrele facute pe linga masina ..... si de aici restul de discutii care pot aparea. sincer nasol pentru tine dar mecaniciu ala care a lucrat la masina merita o mica spaga un '' NV" sa tina minte .
Comment
-
Salut....putin mai fercit ! in urma insistarilor mele asupra service-ului si nu in ultimul rand, datorita raspunsurilor voastre aztazi am ajuns la un acord cu service-ul respectiv. in tot acest timp de cand am dus masina cu problemele aparute in urma interventiei lor am incercat sa apelez pe la diferite instiitutii publice, binentels cu relatile disponibile pe care le-am avut si prin urmare aceste relatii au avut solutionare... sa constatat ca cei de la service au actionat necorespunzator si au suportat toate cheltuielileaparute dupa interventie...dar cum... astazi cand am fost contactat telefonic de catre service sa ma prezint sa ridic masina, mi sa oferit sa platesc toate costurile fara adaugarea de tva...eu nu a acceptat si in urma discutiilor avutre cu directorul de service am facut o sesizare si am cerut inregistrarea acestei sesizari prin numar de inregistrare, la care raspunsul lui a fost clar : "nu pot sa-ti dau nr de inreg. ca nu tin evideta unui nr d intrari iesiri" ,deci in urma acestui raspuns am mentionat faptulca apelez la ezpertiza judecatoreaca ...sapuns: prin urmare ne pare rau pt cele intamplate , datorita angajatului nostru, ne recunoastem vina, astfel incat cheltuielile supoartate vor fi imputate angajatului care a facut interventia asupra auitoturismului dv.
Prin urmare nu trebuie sa va lasati intimidatzi de atitudine impusa de catre ei....pana la urma trebuie sa vina cu un motiv intemeiat, cae trebuie si argumentat
Comment
Comment