Nu Iese Injectorul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dupa cum am spus, solutia mea este pt. situatia cind deja ai rupt injectorul. Daca intai te informezi si lasi injectorul la inmuiat cu toate lichidele posibile o saptamina, doua cit e cazul, atunci poate reusesti sa-l scoti intreg. Cu toate ca la logan injectorul nr. 4 fara o pregatire prealabila nu iese intreg neam. Poate unu din zece sa iasa.

Comment

ies toate, cu spray de carburator, compresor si o tija sa scormonesti mizeria. maxim 3 ore si au iesit.

Comment

Pentru a preveni scurgerea lichidului de spalat parbrizul in locasul injectorului,am tras un cordon de silicon,pe capacul motorului, de jur-imprejurul gaurii busonului de ulei.
        ubi concordia ibi victoria

Comment

de ce sa nu izolezi cu silicon doar duza de la stropitoare pe interiorul capotei ca doar pe acolo se prelinge apa nu ?

Comment

Da, intr'adevar pe acolo se prelinge apa direct pe injectorul numarul 4. Singura rezolvare care o vad este sa dati afara duza aceea si sa puneti niste silicon din acela transparent, rezistent la apa, si scapati de aceasta vesnica problema.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google