Scriere Cod Injector

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scriere Cod Injector

am avut probleme cu un injector,nu din cauza piliturii din pompa ci a fost schimbat pe undeva cu altu aproape pe duca.am cumparat unul nou si merge totul k dar vroiam sa intreb daca chiar trebuie mers la un tester si scris codul lui.pareri am auzit destule,ca trebuie ,altii ca nu trebuie...

daca merge las-o asa . Oricum nu e mare smecherie sa scrii un cod de injector te costa 50 lei la cineva care are habar ce face si dureaza max 5 minute.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Da , asa este daca totul este ok , las'o asa. Exista o problema cu codurile atunci cand nu sunt scrise nici unlele in ecu,atunci masina merge in regim de avarie la 1200 rpm/ Doar in astfel de cazuri trebuiesc scrie codrile in ecu,sau daca nu se respecta ordinea in care se monteaza injectoarele, adica trebuie puse in acelasi loc de unde s'a scos injectorul respectiv. trebuie pastrata ordinea asta.

Comment

nu trebuie scris nici un cod isi face calculatorul masinii treaba bine si il recunoaste.. pe viitor iti rrecomand sa nu mai schimbi injectoru cu totu doar piesa din interior "control valve"..
        http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

Originally posted by mat View Post
          nu trebuie scris nici un cod isi face calculatorul masinii treaba bine si il recunoaste.. pe viitor iti rrecomand sa nu mai schimbi injectoru cu totu doar piesa din interior "control valve"..
          pai sa imi schimbe diuza aia imi luau in caransebes 450 roni si nici o garantie,pe un injector nou am dat 520 roni,si are 12 luni garantie.

Comment

Originally posted by gaby2010 View Post
            am avut probleme cu un injector,nu din cauza piliturii din pompa ci a fost schimbat pe undeva cu altu aproape pe duca.am cumparat unul nou si merge totul k dar vroiam sa intreb daca chiar trebuie mers la un tester si scris codul lui.pareri am auzit destule,ca trebuie ,altii ca nu trebuie...
            pana la urma am fost sa scriu codul si am dat de alta problema.nu au reusit sa scrie codul,spun ca injectorul e de euro 4,am sunat de unde l-am luat,cei de acolo nu ca e euro 3,masina merge bine dar ....eu m-am ales cu banii luati si plimbat de colo colo.codul injectorului prin care se deosebeste e3 de e4,la mine este 8200049876,imi poate spune cineva sigur ce euro este?

Originally posted by gaby2010 View Post
            pana la urma am fost sa scriu codul si am dat de alta problema.nu au reusit sa scrie codul,spun ca injectorul e de euro 4,am sunat de unde l-am luat,cei de acolo nu ca e euro 3,masina merge bine dar ....eu m-am ales cu banii luati si plimbat de colo colo.codul injectorului prin care se deosebeste e3 de e4,la mine este 8200049876,imi poate spune cineva sigur ce euro este?
            Last edited by gaby2010; 3 August 2011, 13:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

sper ca nu codul ala ai vrut sa il scrii in calculator
              Last edited by Cristi_Xp; 3 August 2011, 14:28.
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                sper ca nu codul ala ai vrut sa il scrii in calculator
                nu nu,asta e codul prin care se deosebeste euro 3 de euro 4.

Comment

daca cauti pe google codul respectiv o sa gasesti ceva info ca e de euro 3 . Nu inteleg de ce nu merge scris in calculator .

Comment

Am patit si eu sa nu pot scrie in ECU E2 codurile unor injectoare provenite de la un motor E4. Pur si simplu nu le accepta.
                    Daca nu bate eu zic sa il lasi asa.
                    ECUFix
                    Please don't visit my homepage!

Comment

Asa este, problema este una generala, ecu nu accepta coduri de euro 4 la euro 3, datorita puterei mai mare de evacurare a motorinei pe pulverizator. Euro 4 are 6 gauri la pulverizator pe cand euro 3 are doar 5 gauri. Deci va dati seama ca oarecum se mareste puterea motorului, dar nu este indicat sa faceti acest lucru. Posibil , foarte posibil sa topiti pistonul.

Comment

Originally posted by ady24 View Post
                        Asa este, problema este una generala, ecu nu accepta coduri de euro 4 la euro 3, datorita puterei mai mare de evacurare a motorinei pe pulverizator. Euro 4 are 6 gauri la pulverizator pe cand euro 3 are doar 5 gauri. Deci va dati seama ca oarecum se mareste puterea motorului, dar nu este indicat sa faceti acest lucru. Posibil , foarte posibil sa topiti pistonul.
                        da,dar injectorul este nou,cei de la magazin spun ca e euro 3.daca tot l-am luat nou normal ca nu-mi convine sa se intample ceva la motor.cei de la magazin imi spun ca e posibil sa fie ceva de la ecu,sa o bag in servis si sa-mi schimbe injectorul in alt loc si sa incerce sa-l rescrie acolo.alti bani alta distractie.

Comment

pistoanele nu se topesc de la motorina mai multa , ci de la motorina mai putina

Comment

In special de la lipsa motorina se topesc
                            ECUFix
                            Please don't visit my homepage!

Comment

pistoanele se topesc de la prelingerea motorinii(se pisa) adica nu mai este pulverizata. si asta din cauza obturarii (cu gunoaie)a celor 5 respectiv 6 gauri din capul injectorului.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google