Am dus masina tot la Sicaro, nu stiu ce sa fac, s-o duc in alta parte, nu stiu daca mai are vre-un sens, toti sunt la fel .
Curea Distributie Rupta !!
Collapse
X
-
Atat timp cat ai un document la mana cu data zilei in care s-a produs evenimentul / in care ai predat masina, ar trebui sa stai linistit. Treaba TREBUIE sa tina de garantie.
Si un mail la Vocea Clientului ar fi bun, ma gandesc. Preventiv.
Altfel te vor amana pana iesi din garantie si vei fi bun de plata.
Comment
-
Cand citesc mesajele voastre mi se face parul maciuca. Astept din clipa in clipa sa cedeze si a mea la 24.000 Km cu 3 ani de folosinta. Ce masina sau piese sunt astea de crapa in halul asta? Ce rahat de service-uri le monteaza? Forum-ul este plin de problema asta cu ruptul curelei de distributie. Am avut Volvo 460. Am schimbat cureaua si distributia la 70.000 km apoi la 180.000 este inca la locul ei.
Comment
-
Originally posted by popavlm View Postfratilor cand citesc p-aici im sta mintea in loc. am luat si eu un chit de distributie de la un user de pe forum si l-am montat, dar am mari emotii mai ales ca cineva a zis ca respectivul are pise contrafacute. sper sa nu patesc nimic la masina ca mor cu el de gat.
Comment
-
-
Mergi si tu pana se rupe, fortaa...
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostMergi si tu pana se rupe, fortaa...
pai daca se rupe ..tu stii ce se intampla.o sa il vezi si pe asta ca o sa caute motor sh.mai ,daca vedeti cate unul mai prost decat voi ,va rog eu sa nu va bucurati prea tare.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Noutati:
M-au sunat in sfarsit cei de la service (bineinteles imediat dupa ce am stat un pic de vorba cu "Vocea Clientului"), m-au anuntat ca au primit aprobarea pt. desfacerea motorului.
Am fost sa vad ce au descoperit (3 supape indoite si ceva urme pe pistoanele respective).
Acum cica asteapta piesele de la Pitesti (mai dureaza cateva zile, imi vine sa-i bat cu pistoanele).
Din cate am aflat de la un mecanic de acolo, se vor schimba cele 3 supape (nu tot setul) kit-ul de distributie, iar pistoanele "n-au nimic" si axul cu came "n-are treaba".
Comment
Comment