Motorina Ucraina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motorina Ucraina

A alimentat careva din voi cu motorina din Ucraina? E adevarat ca e dublu-rafinata si strica injectoarele. Am un Logan 1.5dci cu 65cp si am bagat motorina Mustang din Ucraina, care cica e cea mai buna la ei si a costat doar 3.70Lei/litru si inainte alimentam de la Petrom cu 5.37lei/l.Am observat ca are sprint mai puternic si se accelereaza mai repede.

De aci am alimentat de la benzinari asta

E aproape de granita cu Sighet pe unde am trecut

Aia e benzina )) M-am incurcat...nu sunt specificatii pe site pentru diesel. Aci e linkul cu tipurile de combustibil

Pacat ca nu pot edita postul de mai sus

Am trecut granita pe la Sighetu Marmatiei si benzinaria aia e la vreo 3km de granita
    Last edited by ionyde; 14 August 2011, 11:10. Reason: Automerged Doublepost

Pretul este intr-adevar foarte bun, acum sincer, cred ca nu ar trebui sa ai probleme cu motorina de la ei, ca doar au si ucrainienii masini cu motoare Diesel moderne si iti dai seama ce scandal ar fi iesit cu vreun racket de pe acolo care si-ar fi stricat injectoarele de pe Audi ... !

Comment

Aici la mine.. e mare influenta cu Motorina si Benzina .. din Ucraina.. si Moldova. Se baga la masini in prostie, si nu am auzit sa fi patit cineva ceva.Dar Eu nu as risca!

Comment

De ce crezi ca ai risca ? Unu la mana, noi nu avem reputatia ca am avea carburant de calitate, deci daca utilajele merg cu asta a noastra sigur merg si cu a Ucrainienilor. Doi la mana, au si aia masini, inclusiv Logan-uri si probabil merg fara stres, nu ? Daca as fi aproape de o statie de a lor nici nu m-as mai gandi sa alimentez de la noi cu 5.3-5.5 cand la ei ar fi mult mai ieftin.
        '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

Dar nu stiti cumva daca e dublu rafinata si mai uscata decat asta a noastra? Zicea cineva ca ar fi buna numa la SDI-uri...si cum loganu meu e DCI sa nu apara probleme cu injectoarele. Daca a mai alimentat cineva de la acel peco

sau de la alt peco daca e euro4 sau 5 ca nu scria nici pe pompa si nici pe site.Oricum daca loganu e Euro3 a meu din 2006 nu ar trebui sa fie probleme la acest capitol.

Am inteles ca sustineti ca ar fi calitativa. Ce am observat eu fata de motorina de la Petrom, nu Petrom-V, ca din a 3 in a 4-a sau din a 4-a in a 5-a cand accelerez ma "smucea" si apoi se accelera. Cu asta ucraineana nu mai este acel "smucit" ci sta o fractiune de secunda si apoi dintr-o data isi ia un sprint nebun. Am crezut ca-s in masina straina ) si nu mi-am mai recunoscut diselasul cu noul carburant.

Comment

Din Ucraina nu am alimentat eu ci cumnatu' care are un Seat Cordoba. Baga motorina de la ei de vreo 2 ani si nu are nici o problema. Eu alimentez de la moldoveni, am 5 plinuri pana acum si vreo 4000 km, fara nici o problema.

Comment

Daca alimentezi de la pompa si nu de la "amici" care aduc din ucraina, nu trebuie sa-ti fie frica. Reteaua la care alimentezi, nu e tocmai cea mai mica din ucraina, iti dai seama ca se respecta...daca totusi nu ai incredere, cauta un Luk Oil...ei vor avea aceeasi motorina ce o au si aici.
              Eu alimentezi benzina de la un vecin care aduce din ucraina, masina se comporta frumos, dar dispare cam repede benzina din rezervor ) Parca asta de petrom tine mai mult. Daca e asa, nu-mi pot explica de ce. Poate e doar o aberatie de a mea )

Comment

Eu sint din Galati si am vazut o multime e masini nemtesti si japoneze cu numere de Ucraina.Banuiesc ca nu si-au propus sa alimenteze numai din UE uae exploatarea masinii personale e loterie.Eu folosesc Metabond ,acum am 54000 de km ce-i drept nu-s multi dar nici probleme cu masina n-am avut.

Comment

Salut, eu locuiesc la 8 km de granita cu Ucraina, in zona Herta-Cernauti. Am alimentat 2 ani cu motorina de la cel mai apropiat peco, WOC se numea...dupa 2 luni (cca 1000km) masina a inceput sa scoata un fum negru si foarte iute, intepator. Solutia? Am facut plinul, am pus 2 flacoane de aditiv pentru injectoare si s-a rezolvat problema. Am mers din nou in Ucraina si am vorbit cu un baiat care lucra la acel peco, l-am mituit cu vreo 20 grivna (10 ron) si mi-a spus ca au transe in care aduc 2 tipuri diferite de motorina. Una din ele este foarte buna pt DCI...in acele zile vin loganurile/renault-urile si cei cu masini cat de cat pretentioase iar in rest aduc o motorina foarte ieftina care mi-a zis el cum ca ar contine foarte multa parafina din cauza careia se infunda injectoare...pentru tractoare si lada e perfecta dar in rest...moarte curata pentru injectoare/turbina. Ciudat este faptul ca acea motorina parca da un sprint mai pronuntat masinii dar in timp...nu recomand. De la lukoil luati cu incredere, au motorina buna Eu acum merg doar in zilele "de motorina" si nu am nici o problema cu masina la cei 83000 km facuti.

Comment

Am un vecin care foloseste numai motorina de la ucrainieni, pe un golf 4 in regim de taxi, de vreo 3 ani face treaba asta dar nu a avut probleme pana acum. Depinde foarte mult de unde cumperi motorina, de la ce peco de la ei, eventual poti sa te interesezi la cei ce aduc de acolo la care peco ar fi mai buna pentru ca si la ei e pe categorii, diferite de cele de la noi.

PS. Eu am folosit 2 ani benzina de la ei pe logan si nu am avut nimic, acu e mai mare "traditia" si nu mai ies cu nimic, am renuntat.
                    Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

o sa fie vremuri grele daca trebuie sa mergem dupa motorina pana in Ukraina

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google