Intercooler Logan 1.5 Dci 65 Cai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cat costa? eu am primit un scor foarte frumos: "Original a fost postat de Claudeel Buna ziua! Vreau sa imi montez intercooler pe dci 65cp. Ma interezeaza tubulatura de dci 70cp necesara acestei modificari! Multumesc!

BUNA ZIUA, TOATA INSTALATIA COSTA: VRO 300 LEI SETU DE FURTUNE, EGR 250, SI INTERCULER 250 LEI,dar trebuie schimbata si turbina si catalizatorul,galeria de fonta"

nu mai inteleg nimic' pentru un intercooler trebuie sa schimb tot motorul? wow nu prea inteleg legatura catalizatorului cu intercooleru care nu face decat sa raceasca aerul inaite sa intre in motor
    WTF?????? deci inseamna ca daca vrem sa punem intercooler pe dci 65cp il vindem si ne luam unul cu intercooler ciudat.

Comment

ei vrajeala. nu schimbi egr, galerie, nu schimbi turbina. doar tragi tubulatura pana in fata la intercooler si inapoi. daca nu ma insel, crististreulea si-a pus intercooler pe modelul de 65. ia legatura cu el si-ti zice mai multe.
      internal combustionizer

Comment

Asta a fost raspunsul unei doamne care vinde piese din dezmembrari (aici pe forum), frate nu sunt mecanic dar nici atat de idiot in cat sa imi spui ca tre' sa schimb catalizatorul daca vreau sa pun intercooler.Sa fim seriosi, o fi vrut sa faca vanzare pe spatele meu! Iar setul de furtune nu e cam scump?

Comment

Nu trebuie decat tubulatura si intercoolerul. de 70 de cp. toata afacerea din dezmembrari cam 200RON. 70-80- furtunele si pretul intercoolerului difera.
          Am pus asa ceva de vre-o 2 ani si sunt multumit.

Ar fi bine sa ai si soft pe masina cand faci chestia asta altfel nu castigi nimic.

PS!: ce a zis doamna aceea cu schimbat o gramada de chesti are oarecum dreptate, dar toate modificarile alea nu merg facute pe loganul de 65 deoarece.
          1.electromotorul e in spare si turbina de 70 nu are loc.
          2.conductele de alimentare cu ulei turbo nu sunt la fel la cele doua modele.
          3.evacuarea (catalizatorul) difera deci si implicit prinderea.
          Nu mai stiu parca mai era cate ceva.....

o sa te chinui putin sa tragi furtunele de intercooler( difera dimensiunea) ar merge mai bine ceva Tuning original dar COSTA.

Bafta.

Comment

poate acea femeie intelesese ca el vrea sa-l faca exact ca unul de 70 stock, nu doar sa-i puna intercooler. si atunci o fi inceput sa-i enumere piesele.
            internal combustionizer

Comment

Eu cred ca m-am exprimat destul de clar. Vreau sa pun intercooler pe dci 65 cp si nu vreau decat furtunele necesare instalarii intercoolerului (doar furtunele de la dci 70 cp) iar 300 ron furtunele alea e cam mult (intercoolerul in am de la un prieten pe o bere ).Pai la pisesele care le-a enumerat ea mai bine iau un motor cu totul si am terminat balciu.

Comment

cauta prin alta parte furtunele atunci. dezmembrari, etc.
                internal combustionizer

Comment

Originally posted by Catalin88 View Post
                  poi daca ii de 50kw ii de 70 CP...da iti trage masina bine? nu scoate mult fum negru? si io am lovit ceva cu masina mi-am lovit interculeru si nu mai tragea masina si scotea foarte mult fum negru
                  am si eu problema asta
                  imi scoate mult fum negru, nu mai trage
                  Ce e de inlocuit? Imi spuneti mai pe larg si exact ca as vrea sa caut? Intercooler, radiatporul ala mic?
                  Ms.

Comment

Se gasesc in magazin piesele separate ale intercoolerului? Adica cele doua capete unde se mufeaza furtunele si cele doua garnituri? Stima
                    MCV 1,5dci

Comment

Originally posted by Bolund View Post
                      Se gasesc in magazin piesele separate ale intercoolerului? Adica cele doua capete unde se mufeaza furtunele si cele doua garnituri? Stima
                      heheheh ar fi bine daca s ar gasi,dar doar cu totu' altu nou
                      sau in cazul meu am atin in iarna un bolovan de gheata cu masina de la munca si am fisurat un din coturile de la intercooler ....de aici tot ritualul ....

am mers cu el la un service pt radioatoare si la rezolvat nene de acolo pana am predat masina la firma...
                      noul coleg care merge cu ea acum de 1 an nu are probleme cu inovatia facut de nenea mecanicosu.....
                      Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google