Salut sunt nou pe forum si ca sofer cu masina proprie ( am carnet de ceva vreme si am condus multe masini, numa nu a mele ). Am probleme cu turbo si se pare ca singura solutie buna ar fi schimbare turbosuflantei. Problema mea este ca am gasit turbo KKK la 1.500 ron si un tip de turbo turcesc ( nu are marca ... ) la 1000 ron si nu stiu pe care sa il aleg pt ca nu am mai auzit de turbo turcesti pana acum. Ideea este ca nu as da 1000 ron pe un turbo pe care sa il schimb dupa jumatate de an dar nici 1500 pe un turbo care ar fi poate la fel de bun ca unu la 1000 ron. Sper ca m-am facut inteles
Sper ca ma poate ajuta cineva cu informatii astfel incat sa fac o alegere cat mai inteleapta atat din punct de vedere mecanic cat si financiar.
Mentionez ca ambele turbosuflante mi s-au oferit cu factura si garantie pe 18 luni si ca nici banii nu cresc in copaci pentru mine
Multumesc anticipat.
Sper ca ma poate ajuta cineva cu informatii astfel incat sa fac o alegere cat mai inteleapta atat din punct de vedere mecanic cat si financiar.
Mentionez ca ambele turbosuflante mi s-au oferit cu factura si garantie pe 18 luni si ca nici banii nu cresc in copaci pentru mine
Multumesc anticipat.
Comment